4 modni kosi za moške, ki vam bodo rešili marsikatero stilsko zagato

12. 8. 2021, 10:37 | Moda in dizajn

              4 modni kosi za moške, ki vam bodo rešili marsikatero stilsko zagato (foto: Profimedia) Profimedia

Čeprav si s čela še brišete potne srage poletnega vročinskega vala, pa jesen ni več tako daleč, kot se morda zdi. Da vas prvi jesenski utrinki ne presenetijo v kratkih hlačah in majici s havajskim motivom, zabeležite naslednje modne kose na vaš nakupovalni seznam.

Suknjič kot obvezna oprema

Eleganten črni suknjič je obvezen kos oblačila v omari vsakega moškega, ki želi narediti pravilen vtis. Ni potrebno posegati kaj daleč od poznane forme – klasika je le klasika. Izbrani suknjič modne znamke Jack & Jones ponuja zapeljiv videz, enostavno pa se ga kombinira tako z elegantnimi hlačami kot tudi s kavbojkami za bolj sproščeno priložnost.

Shoppster
Bela srajca za vsako priložnost

Bela srajca je esencialni kos pristne moške elegance, nevtralna bela barva pa odlično sovpade z barvnimi suknjiči. Srajco lahko mirno kombinirate za različne priložnosti – na kratke ali dolge hlače in elegantne hlače ali kavbojke.

Shoppster
Eleganca je lahko zelo udobna

Udobna in modna obutev je pika na i celotnemu modnemu slogu. In je, mimogrede, prvi kos garderobe, ki ga ženske opazijo na moškem (no, tudi na ženskah, če smo čisto fer). Zato stavite na preverjena imena. Armani Exchange je mladostna linija znamenitega oblikovalca Giorgia Armanija, s katero je modno estetiko prikazal skozi objektiv urbanega modnega duha. Saj se prepoznate v tem opisu, kajne?

Shoppster
Ko zahladi, ostanite mirni

V hladnejših poletnih in prvih jesenskih večerih boste veseli, da imate okoli vratu zavezan šik, a še vedno preprost pulover, primeren za vse priložnosti. Za zmenek pod puloverjem oblecite belo srajco, za sprehod v naravi pa preprosto kombinirate z najljubšo majico in udobnimi čevlji.

Shoppster