Bodite gost z najboljšim vselitvenim darilom

Čudovita darila

3. 8. 2021, 10:54 | Moda in dizajn

              Bodite gost z najboljšim vselitvenim darilom (foto: Profimedia) Profimedia

Prijatelj je svoje novo gnezdo končno opremil do točke, ko lahko povabi goste in ti ne bodo sedeli na kartonastih škatlah. Protokol prvega obiska v novem stanovanju znanca, prijatelja ali sorodnika veleva, da se na vratih ne prikažete praznih rok, zato smo za vas izbrali nekaj daril, s katerimi boste nemudoma izbrani za naj gosta večera.

KRUPS kavni aparat Dolce Gusto
Shoppster

Elegantni gospodinjski pripomoček, ki vas ne bo prav močno usekal po žepu. Moderna forma oglatih zavojev bo gostitelju dala vedeti, da imate dodelan okus in razumete aktualne trende, kar je super za morebitna naknadna povabila. Obdarovanec pa bo odslej moral le skrbeti za zalogo Nescafe Dolce Gusto kapsul, da bo lahko s pritiskom na eno tipko postal najbolj znani barista v bloku.

VILEDA parni čistilec tal
Shoppster

Na prvi pogled se bo zdelo, kot da želite gostitelju namigniti, da njegovo stanovanje ne dosega vaših kraljevih standardov higiene, zato darilo pospremite s premetenim medklicem: »Ker vem, da si obseden s čistočo – tale zadeva spuca tla do sijaja in pokonča 99,9 odstotkov vseh bakterij.« Le kako to potem ni vrhunsko darilo, če pa pride s tako premišljenim komplimentom. In res – dotični čistilec tal bo gostitelju končno ponudil duševni mir, da lahko tisti kos salame, ki mu je padel na tla, mirno pobere in stlači v usta.

ALANDEKO cvetlični okrasni lonec na stojalu
Shoppster

Nositi ljudem posajene rože kot vselitveno darilo je tvegana odločitev, ker nikoli zares ne vemo, kako so se odločili opremiti svoje stanovanje, zato je bolj pametno, če stopite korak nazaj in prinesete le čudovito dizajniran cvetlični okrasni lonec na stojalu, ki je videti kot umetnija še preden iz njega buhti kakšna bogata orhideja. Gostitelj bo potem že sam zasadil kar mu paše, ali pa prelep lonec uporabljal za zbiranje kovancev.

PLATINET leseni ležalnik
Shoppster

Ima vaš gostitelj čudovito teraso ali prekrasen vrt? Potem mu lahko kot zanimivo darilo prinesete dva lesena ležalnika, da se bo na domači plantaži počutil kot na Tenerifih. Darilo, ki nosi v sebi malce humorja, lahko po potrebi že na prvem obisku izkoristite tudi sami, v kolikor gostitelj novega stanovanja še ni opremil do nivoja sedežnih garnitur.

SPARTAN napihljiv stol Žoga
Shoppster

Gostitelja poznate že vrsto let, veste, da obožuje nogomet in veste, da je po naravi šaljivec, ki kdaj pa kdaj rad pogleda kakšno Netflix serijo ali nažiga igre na Playstationu. Takšnemu patronu bo še kako prijal napihljiv stol, ki ga bo lahko vzljubil za vse svoje pregrešno lenobne hobije.

Naslovna fotografija: Profimedia. Fotografije izdelkov: Shoppster