Dobri za kožo in okolje: biorazgradljivi čistilni robčki NIVEA

4. 6. 2021, 12:14 | Promocijsko sporočilo
Dobri za kožo in okolje: biorazgradljivi čistilni robčki NIVEA (foto: NIVEA) NIVEA

Bi radi temeljito očistili kožo in hkrati ohranili čist planet? Poznamo rešitev. NIVEA si prizadeva za trajnostnost in okoljsko ozaveščenost, zato je prenovila formule in embalaže čistilnih robčkov NIVEA, ki vsebujejo 95 % sestavin naravnega izvora in so brez mikroplastike. Koža je kljub temu hitro in učinkovito očiščena!

Korak za korakom za naše okolje

Le temeljito očiščena koža je lahko lepa koža. Ne glede na to, ali ste na poti ali se vam mudi v posteljo, jo lahko le z nekaj potegi temeljito očistite z NIVEA čistilnimi robčki – ki so prijazni ne le do vaše kože, temveč tudi do planeta. Nove formule NIVEA čistilnih robčkov so biorazgradljive, vsebujejo 95 % sestavin naravnega izvora1 in so brez mikroplastike2.

Še vedno pa so robčki preizkušeno učinkoviti, nežni do kože in z nje na preprost način odstranijo umazanijo in ličila. Vlakna robčkov so zdaj 100-odstotno naravnega izvora, embalaža pa ekološko prenovljena. 45 % embalaže predstavljajo reciklirani materiali, pridobljeni iz ostankov v proizvodnji folije.

Moč rožne vode v biorazgradljivih robčkih NIVEA Rose Touch

Združite planetu prijazno čiščenje kože z močjo dragocene sestavine, organske rožne vode, ki ima učinkovit antibakterijski in negovalni učinek ter očarljiv vonj. Rožna voda kožo osveži, navlaži in jo naredi še posebej mehko na otip, hkrati pa zoži pore in učinkovito odstrani ostanke maščobe in nečistoče.

NIVEA Rose Touch biorazgradljivi micelarni čistilni robčki so prepojeni z organsko rožno vodo in nežno odstranijo ličila brez drgnjenja ali spiranja. Kožo tonificirajo in očistijo, ne da bi jo izsušili. Za zdrav videz osvežujoče čiste kože, ki diha.

Na voljo od junija 2021.

    

  • 1 Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo.
  • 2 Po definiciji Programa ZN za okolje.