Hotela si je za ugodno ceno pobarvati obrvi, pa se je GRDO sfižilo: "Kako naj se zdaj tega znebim?"

2. 12. 2021, 14:34 | Moda in dizajn

              Hotela si je za ugodno ceno pobarvati obrvi, pa se je GRDO sfižilo: "Kako naj se zdaj tega znebim?" (foto: TikTok) TikTok

"Videti sem kot Red in Angry Birsdov," je stokala v svojem videu, potem pa pojasnila, da barvanje obrvi v New Yorku stane 45 dolarjev, zato je takoj pristala na ponudbo, ki ji je isto storitev ponujala za šestkrat manjšo ceno.
.

Barvanje ali trajno tetoviranje obrvi z barvo ali gelom nikakor ne gre prepustiti kar komur koli, kar je TikTokerka spoznala na grd način. Potem, ko je našla 'odličen' salon, ki te storitve opravlja za neverjetno ugodno ceno 8 dolarjev, je ugotovila, kako 'malo glasbe človek dobi za malo denarja'.

Grace Hagan je končni rezultat delila v videu na Tik toku z besedami: "Videti sem kot Red iz Angry Birdsov!"

V videu nato razloži celo situacijo:

"Šla sem iz salona, sedla v avto in pričela razmišljati o svojem življenju in vseh slabih odločitvah, ki sem jih sprejela. Ker zakaj bi si nekdo barval obrvi za 8 evrov? Zdaj pa sem videti tako, kot da imam nad očmi dva Nike znaka."

@greyzindacity

Catch me looking like Red from angry birds 🥰 ##DealGuesser ##eyebrowfail ##eyebrowtint ##beautyfail ##storytime ##fail ##hotmess

♬ Oh No - Kreepa

"Kateri koli nasvet, ki bi mi pomagal izbrisati tole, bi bilo sijajno. V nasprotnem primeru si bom kar postrgala kožo s čela," je še sporočila sledilcem.

"Poskusi nekaj na bazi olja ali pa pasto za zobe," ji je pisala ena od sledilk, medtem ko so jo druge opozrile, naj nikar ne uporablja detergenta za posodo, odstranjevalec laka in druga 'nora' sredstva, ki bi morda komu še lahko padla na pamet.