Izjemni sodobni zapestni pripomočki, ki vas podpirajo na poti do vaših zmag

Kolekcija MARQ

14. 6. 2021, 10:32 | Promocijsko sporočilo
Izjemni sodobni zapestni pripomočki,  ki vas podpirajo na poti do vaših zmag (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Vrhunske povezljive športne ure MARQ so rezultat vizije, ki sta si jo pred več kot 30 leti zastavila inženirja Gary Burell in dr. Min Kao.

Vizija je bila postati vodilna globalna znamka pri razvoju naprav GPS za letalstvo, navtiko, avtomobilizem, fitnes, pohodništvo in druge prostočasne dejavnosti. To jima je popolnoma uspelo, saj je GARMIN danes nesporno vodilni svetovni proizvajalec navigacijske opreme GPS. Njegove naprave nas vodijo v letalih, avtomobilih, na jadrnicah, kolesih in po planinskih poteh.

Eden od vrhuncev razvoja znamke so prav zapestne ure MARQ, za katere pri Garminu upravičeno pravijo, da so ustvarjene iz njihovega DNK in da so pristne do zadnje potankosti.

Z vsako od njih dobite na svoje zapestje brezkompromisno kakovost, najboljše materiale in vrhunsko izdelavo. Narejene so iz titana, safirnega stekla in visokotehnološke keramike. Na voljo je sedem modelov, tako da lahko vsakdo najde pravšnjega zase.

  • ADVENTURER prebuja novo strast do raziskovanja in pustolovščin
  • ATHLETE postavlja nova merila za vzdržljivostne športe
  • AVIATOR odstira nove višave za sodobno letenje
  • CAPTAIN vas na regatah vodi do zmage (na voljo je tudi izvedba american magic),
  • COMMANDER vam pomaga stopiti v bran časti na nov način,
  • z DRIVERjem znova odkrijete dirkaško pot do slave,
  • GOLFER vam prinaša še večje užitke na golfišču
Promocijsko gradivo

Med drugim se odlikujejo z vgrajeno navigacija GPS, povezljivostjo z mobilnimi telefoni, prednaloženimi mapami, senzorji za merjenje športnih aktivnosti pri teku, kolesarjenju, plavanju in smučanju, možnostjo shranjevanja glasbe in funkcijo plačevanja Garmin Pay. Vgrajena baterija poskrbi za 12-dnevno avtonomijo v načinu pametne ure, pri načinu GPS brez polnjenja deluje 28
ur, v načinu ultra tac pa 48 ur. Vsak model pa je z dodatnimi funkcijami in podrobnostmi še približan značilnemu uporabniku.

Več o urah MARQ izveste na: discover.garmin.com/sl-SI/marq

Promocijsko gradivo