Naj vašo zagato z darilom za prijateljico ali sodelavko rešijo naslednji predlogi

Darila

5. 8. 2021, 11:41 | Moda in dizajn

              Naj vašo zagato z darilom za prijateljico ali sodelavko rešijo naslednji predlogi (foto: Profimedia) Profimedia

Prijateljica, znanka, simpatija ali sodelavka ima rojstni dan, vi pa brez idej za darilo. Radi bi izbrali neko malenkost, le toliko, da ji popestrite dan, a kaj, ko se zdi, da že vse ima. Povprašali smo po uredništvu in dobili nekaj predlogov, ki vam lahko rešijo to darilno zagato.

REVLON krtača za sušenje las in povečanje volumna

Ženske vedo, da ni krtače, ki bi lahko nadomestila profesionalnega frizerja, a včasih preprosto ni časa ali volje, situacija pa zahteva, da se skuštrana griva na hitro spremeni v družbeno sprejemljivo naglavno okrasje. Tu vskoči krtača za sušenje las, ki obenem še povečuje volumen pričeske. Napravici je Cosmopolitan lansko leto celo podaril prvo nagrado v kategoriji Beauty Awards. Preverjeno, torej.

Shoppster
REAL TECHNIQUES gobica za nanos podlage

Tudi ženskam, ki že vse imajo, včasih zmanjkajo kakšne nujnosti. Gobica za nanos podlage je vsekakor nujni rekvizit za vsakodnevne potrebe ličenja in tudi, če jo prijateljica ali znanka že ima, ji bo nova, sveža, sploh pa tako kakovostna, da ne vsebuje lateksa, zagotovo prišla prav. Sploh, če je njena obstoječa že tako umazana, da ji lahko samo požvižga, pa sama pride. V tem paketu so na voljo 4 gobice, oblikovane za brisanje, zabrisovanje in ustvarjanje detajlnih zabrisov.

Shoppster
TANGLE TEEZER krtača za profesionalno česanje las

Na prvi pogled morda ni videti kot vrhunec česalne tehnologije, a ko so jo prvič poslali na trg leta 2007, je krtača Tangle Teezer nemudoma postala kultna klasika. Vzljubile so jo tudi svetovne zvezde in influencerji, pa vsi vemo, da je to razvajeno publiko danes zelo težko prepričati. Razlog? Dvostopenjske ščetine, s katerimi se enostavno razčeše mokre ali suhe lase, obenem pa ustvari zdrav in sijoč videz las.

Shoppster
REAL TECHNIQUES čopiči za oblikovanje in senčenje obraza

Še en nujni pripomoček, brez katerega marsikatera ženska težko opravi svojo rutino ličenja. Paket, ki odgovori na vse potrebe, vključuje čopič z gostimi, postrani prirezanimi ščetinami za nanos kremnih in tekočih bronzerjev, pahljačast čopič za odstranjevanje odvečnega pudra in manjši čopič za nanos osvetljevalca. Ščetine so sintetične, tako da tole lahko mirno podarite tudi najbolj zagreti veganki.

Shoppster
SWAROVSKI uhani

Z nakitom težko zgrešite. Če se res lepo sveti, še toliko bolje. In Swarovski kristali to funkcijo preverjeno opravljajo naravnost vrhunsko. Naj bodo minimalistični, subtilni in elegantni, da se lepo prilegajo vsakemu modnemu slogu, ker sicer obdarovanki le povzročate dodatno delo z menjavo izdelka za nekaj njej bolj primernega.

Naslovna fotografija: Profimedia. Fotografije izdelkov: Shoppster.