Najbolj trendi ženski čevlji za jesen in zimo 2020, ki jih že najdemo v trgovinah po Sloveniji

16. 9. 2020, 15:05 | Moda in dizajn

              Elegantni šik (foto: Deichmann) Deichmann

Elegantni šik

Medtem ko modne pomladi tako rekoč ni bilo, bo modna jesen zagotovo toliko bolj zanimiva! Po tednih in mesecih udobnih domačih oblačil kar hrepenimo po stilskem videzu.

Medtem ko modne pomladi tako rekoč ni bilo, bo modna jesen zagotovo toliko bolj zanimiva! Po tednih in mesecih udobnih domačih oblačil kar hrepenimo po stilskem videzu.

Oblikovalci so se na razmere odzvali z manj uličnimi in bolj stilskimi kreacijami, prežetimi z ženstvenostjo in klasično eleganco ter primernimi za jesensko vzdušje. Uprizorjena ženska moč se kaže v močno poudarjenih ramenih (napihnjeni rokavi, blazinice na ramenih ...) ter s prefinjenimi izrezi za roke.

Eden od najpomembnejših trendov, na katerega je treba jeseni računati, je bel ovratnik – ne glede na obliko in velikost – samo da je bel in da ustvari eleganten kontrast, najbolje s črnim zgornjim delom. 

Obvezen sestavni del jesenske podobe so tudi resice, pentlje, bleščice, vrvice in usnje okrog in okrog! Trendi so tudi v prihajajoči sezoni vsestranski in primerni za vsak okus. 

Bistveno bolj ležeren je še en pomemben trend: „New Grunge“ – ultra moderen videz s sveže interpretiranimi vplivi 90. let – in obilico rokerskega vedenja „Vseeno mi je“ à la Nirvana. To pomeni, da se vračajo kariraste flanelaste srajce in strgane kavbojke.

Jesensko kolekcijo čevljev Deichmann

Zaznamuje jo trend vpadljivih in robatih škornjev z vezalkami v rokovskem videzu.

Čeprav moda postaja vse bolj ženstvena, v ospredju ostajajo robustni škornji s profiliranim podplatom, ki jih je mogoče vsestransko kombinirati tudi z nežnejšimi oblekami in krili. Nikakor vam ni treba čakati na slabo vreme, čeprav so robustni škornji oblikovani ravno za to.

To jesen vas bodo navdušili raznovrstni modeli v vojaškem, delavskem, bajkerskem ali slogu mestnega šika, ki bodo z vpadljivimi kovinski detajli, kot so kovice, ušesca ali zaponke poskrbeli za rokersko ležeren videz.

Škornji v trendi jesenskih barvah od sive prek olivne do temno modre ali črne oksfordke, ki delujejo nekoliko moško, bodo elegantni rešitelji za vsakdan.

Pri bolj ženstvenih gležnjarjih in škornjih z vezalkami so se precej uveljavile priljubljene blok pete, ki omogočajo trden korak.

Novi modeli balerink in salonarji v različnih odtenkih prepričujejo ljubiteljice bolj ženstvenih kosov, tistim, ki prisegajo na klasične čevlje, pa bodo pozornost pritegnili novi Chelsea škornji, pa naj bodo vsakdanji ali elegantni, z minimalno petko ali robustnim podplatom za vse vremenske razmere.

Seveda ostajajo nepogrešljive tudi superge – podobno kot kavbojke so vedno moderne!

BALERINKE: Po dolgem času se vrača punčkasta klasika! Najboljši dokaz, da so udobni čevlji brez pete
lahko tudi ženstveno elegantni! Oplemeniteni s prefinjenimi detajli so to jesen nepogrešljivi. Deichmann

BALERINKE: Po dolgem času se vrača punčkasta klasika! Najboljši dokaz, da so udobni čevlji brez pete lahko tudi ženstveno elegantni! Oplemeniteni s prefinjenimi detajli so to jesen nepogrešljivi.

Klasičen emancipiran videz balerink s prefinjenimi
detajli ... Deichmann

Klasičen emancipiran videz balerink s prefinjenimi detajli ...

Bele teniske Deichmann

Bele teniske

Borbeni navdih Deichmann

Borbeni navdih

CHELSEA ŠKORNJI: Tudi v prihajajoči sezoni ne sme manjkati posrečen hibrid med športnim in elegantnim stilom. Novo v bogatih rjavih odtenkih od konjak rjave do mokka rjave, čevlji, ki prepričajo z najrazličnejšimi stili, tako z brogue kot kroko vzorcem. Deichmann

CHELSEA ŠKORNJI: Tudi v prihajajoči sezoni ne sme manjkati posrečen hibrid med športnim in elegantnim stilom. Novo v bogatih rjavih odtenkih od konjak rjave do mokka rjave, čevlji, ki prepričajo z najrazličnejšimi stili, tako z brogue kot kroko vzorcem.

GLAMUROZNE SUPERGE: Čevlji, ki jih imamo najrajši, so prispeli, da bi tudi ostali – upravičeno, saj s popolnoma belo različico razsvetlijo še tako turobne jesenske dni! Posebej žlahtni z odličnim barvnim detajlom na peti. Deichmann

GLAMUROZNE SUPERGE: Čevlji, ki jih imamo najrajši, so prispeli, da bi tudi ostali – upravičeno, saj s popolnoma belo različico razsvetlijo še tako turobne jesenske dni! Posebej žlahtni z odličnim barvnim detajlom na peti.

MOTORISTIČNI ŠKORNJI: Za lahkoten korak! Markantna kombinacija črne in srebrne v obliki rokerskih motorističnih čevljev s kovicami, zaponkami in rinčicami za perfekten videz. Z debelim profiliranim podplatom kar najbolj primerna za kršenje modnih stilov. Deichmann

MOTORISTIČNI ŠKORNJI: Za lahkoten korak! Markantna kombinacija črne in srebrne v obliki rokerskih motorističnih čevljev s kovicami, zaponkami in rinčicami za perfekten videz. Z debelim profiliranim podplatom kar najbolj primerna za kršenje modnih stilov.

Za deževne dni Deichmann

Za deževne dni

SALONARJI: Salonarji prepričajo z ženstveno eleganco kot brezčasni klasiki pri skoraj vsakem videzu! Moderen trendovski nastop pa imajo spredaj zaobljeni salonarji z nosljivo blok peto. Trend te jeseni v
kapučino rjavi barvi. Deichmann

SALONARJI: Salonarji prepričajo z ženstveno eleganco kot brezčasni klasiki pri skoraj vsakem videzu! Moderen trendovski nastop pa imajo spredaj zaobljeni salonarji z nosljivo blok peto. Trend te jeseni v kapučino rjavi barvi.

BARVASTE SUPERGE: Kot lahke športne superge ali udobne chunky superge tudi v jesenskih barvah,
zeleni ali rumeni, ustvarijo še posebej eleganten športni videz. Deichmann

BARVASTE SUPERGE: Kot lahke športne superge ali udobne chunky superge tudi v jesenskih barvah, zeleni ali rumeni, ustvarijo še posebej eleganten športni videz.

ZIMSKI ŠKORNJI: Zimski ulični pohodniški škornji v sivo-beli kombinaciji, primerni za urbano in podeželsko okolje. Jedrnati podplati, zavihki iz umetnega krzna ter pohodniške vezalke zaokrožijo pustolovski
videz modernih pohodniških škornjev. Deichmann

ZIMSKI ŠKORNJI: Zimski ulični pohodniški škornji v sivo-beli kombinaciji, primerni za urbano in podeželsko okolje. Jedrnati podplati, zavihki iz umetnega krzna ter pohodniške vezalke zaokrožijo pustolovski videz modernih pohodniških škornjev.

Škornji z blok peto Deichmann

Škornji z blok peto