Pripravljeni na božične nakupe? To je 5 predlogov, ki vas bodo navdušili (zanjo in zanj!)

Božična darila

24. 11. 2020, 12:00 | Promocijsko sporočilo
Pripravljeni na božične nakupe? To je 5 predlogov, ki vas bodo navdušili (zanjo in zanj!) (foto: Promocijsko gradivo Dedoles) Promocijsko gradivo Dedoles

Ko vam zmanjka idej ali vam za popolno darilo manjka le še pika na i, vam bo prav prišel spodnji seznam ... 👇

#1 VESELE NOGAVICE

Vesele nogavice pomenijo vesele nogice - izberite bonbone, medenjake ali polarne medvede, ki bodo vaši družini in najbližjim pričarali resnično pristen občutek, poln veselja. 

Celotno božično kolekcijo Dedoles najdete TUKAJ.

Promocijsko gradivo Dedoles

#2 MODRČKI

Kdo pravi, da mora biti spodnje perilo dolgočasno? Barviti motivi, udoben bombažni material, ki vpija vodo, in mehka elastika, ki poskrbi, da vse ostane na mestu, so dobitna kombinacija. In navdušila bo tudi vašo obdarovanko!

Promocijsko gradivo Dedoles

#3 DARILNA ŠKATLA NOGAVIC

Za zvrhano mero radosti pa lahko izberete tudi darilno škatlo, v kateri se skriva več parov pisanih štumfkov. Darilna škatla zimska čudežna dežela skriva dva para nogavic, ki bosta presenetila in razveselila vaše najdražje.

#4 SPODNJE PERILO

V obodbju, ko večino časa preživimo doma in na prvo mesto postavljamo udobje, začnite kar na začetku. Spodnje perilo je prva stvar, ki jo oblečemo, zato naj bo udobno ter hkrati zabavno. Uskladite se s partnerjem tudi v najlepšem času leta in za darilo izberite ujemajoče spodnjice.

Promocijsko gradivo Dedoles

#5 BODITE IZVIRNI TUDI PRI ZAVIJANJU

Promocijsko gradivo Dedoles

Želite, da bi bila vaša letošnja božična darila bolj izvirna? Zavijte jih v božično darilno škatlo Dedoles s sladkim vonjem jabolk in cimeta, ki jo lahko celo obesite na svoje božično drevo.

Vse darilne škatle, ovojni papir in ideje za zavijanje poiščite na dedoles.si.

Promocijsko gradivo Dedoles