Splet pravi, da je to najgrši pulover na svetu – zanj pa je potrebno odšteti kar 6.600 evrov

11. 2. 2021, 11:03 | Moda in dizajn

              Splet pravi, da je to najgrši pulover na svetu – zanj pa je potrebno odšteti kar 6.600 evrov (foto: Twitter: @@VogueParis) Twitter: @@VogueParis

Nova kreacija modne hiše Louis Vuitton, ki je bila pred dnevi predstavljena v številnih modnih revijah, ni prepričala spletnih kritikov. Nenavadni pulover so označili kar za najgršega na svetu.

Za neverjetnih 6.600 evrov (8.000 dolarjev) je na trg prišel zelo nenavaden pulover znamke Louis Vuitton, na katerega so našite številne lutke in pletene igračke. Pri modni hiši so ob predstavitvi puloverja povedali, da so igrive lutke vodilna tema prihajajoče sezone.

Na spletu so se na modno kreacijo odzvali precej kritično. Pulover, ki ga krasi kar 14 igračk in lutk, vključujoč zeleno žabo, pando in sivo hobotnico, se je mnogim zdel kot slaba šala, sploh, ko so videli visoko ceno. »Končno lahko uporabite vaše stare pliške,« piše eden od komentarjev.

»Pravijo, da covid vpliva tudi na izgubo okusa,« je zapisal drugi.

»To je najgrši pulover na svetu. Je oblikovalec slep,« se je ostro odzval tretji.

»Še model je videti nesrečen. Se v 2021 ne dogaja dovolj groznih stvari tudi brez tega puloverja?«

Med kritikami so se našli tudi nekateri, ki so bili nad kreacijo navdušeni. »S tem puloverjem nisi nikoli osamljen,« je zapisala ena od ljubiteljic.