To so top trendi s pariških ulic (privoščite si jih na najbolj varen način)

19. 10. 2020, 10:01 | Promocijsko sporočilo
To so top trendi s pariških ulic (privoščite si jih na najbolj varen način) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA

Čeprav so na modnem tednu v Parizu to sezono manjkala številna znana imena, se je na pariških ulicah ujelo nadvse pisane stajlinge – od umetnega krzna do karirastih vzorcev. 

Oglejte si stajlinge z ulic Pariza in jih prenesite na naše ulice – pri tem pa uporabite najbolj varen način nakupa oziroma plačila.

Kupujte s pametno uro, kar je prav tako eden od top trendov trenutnega časa. Medtem ko ta krasi vaše zapestje, vam na blagajni zvesto in predvsem varno služi namesto gotovine, kartice ali telefona.

Kako deluje ta pripomoček za brezstično plačevanje? Uro samo prislonite na ustrezno mesto terminala POS, kamor bi sicer prislonili plačilno kartico (ali telefon). Za plačilo potrebujete le kartico mBills Mastercard® in uro Garmin ali Fitbit. Podjetje mBills je namreč kot prvi slovenski izdajatelj svoji kartici omogočilo plačevanje prek storitev Fitbit Pay in Garmin Pay.

Gre za res hitro, varno in priročno plačevanje brez vpisa PIN-kode kartice v terminal POS, z uro pa lahko opravite tudi dvig gotovine na najbližjem brezstičnem bankomatu – doma in v tujini.

Z mBills Mastercard lahko plačujete na več kot 44 milijonih plačilnih mest v Sloveniji in tujini.

NAGRADNA IGRA

Če pametne ure še nimate, lahko sodelujete v nagradni igri, ki jo vse do 1. 11. 2020 prireja mBills denarnica. S prijavo v nagradno igro in petimi plačili z mBills se potegujete za eno od petih ur Garmin VENU SQ, ki imajo tudi možnost plačevanja prek Garmin Pay. Sodelujete TU!