9. 10. 2023, 13:29 | Promocijska objava

Konferenca »Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo« 2023

arhiv naročnika

Informacijska varnost je v današnjem digitalnem svetu postala ena izmed ključnih tem, ki se dotika tako posameznikov kot tudi držav in podjetij.V luči nenehnega napredka tehnologije, ki prinaša številne priložnosti, se pojavljajo tudi nove grožnje, povezane z informacijsko varnostjo.

 Konferenca »Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo« 2023 je dogodek, ki vzpostavlja platformo za dialog in izmenjavo idej med različnimi deležniki, vključno z uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom.

Eden izmed ključnih ciljev konference je združevanje raziskovalne in gospodarske sfere. To se je skozi zgodovino konference izkazalo kot izjemna priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja. 

Glavna tema in rdeča nit letošnje konference ostaja kibernetska varnost. S številnimi incidenti kibernetskega napada, ki so prizadeli tako podjetja kot tudi vladne ustanove, je kibernetska varnost postala izredno pomembna. 

arhiv naročnika

Razprave na konferenci bodo obravnavale najnovejše trende, tehnike in rešitve za zaščito informacij ter omrežij. Strokovnjaki iz različnih področij bodo delili svoje izkušnje in vpoglede v reševanje teh izzivov, s ciljem izboljšanja naše sposobnosti za obvladovanje kibernetskih tveganj.

Konferenca »Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo« 2023 bo potekala 8. novembra v kongresnem centru hotela Slovenija v Portorožu.

Poleg glavnega programa konference bodo udeleženci imeli tudi priložnost za mreženje in medsebojno izmenjavo izkušenj.

Program celotne konference

arhiv naročnika

arhiv naročnika