25. 4. 2022, 14:05

Grozljivo: znanec do smrti zabodel štiri ljudi

Profimedia

Osumljenega moškega so aretirali zaradi suma umora in je v priporu na policijski postaji, je sporočila policija. 

Policisti so bili v ponedeljek obveščeni, da se v domu na območju južnega Londona dogaja nekaj nenavadnega. Ko so prišli na kraj dogodka, so reševalci opazili žrtve napada z nožem. Na tleh so ležali štirje ljudje. Reševalci so vse žrtve, tri ženske in moškega, na kraju dogodka razglasili za mrtve. Domnevajo, da so se vsi vpleteni poznali med sabo.

Londonski župan Sadiq Khan je tvitnil, da ima zlomljeno srce. "Moje misli so z družino in prijatelji tistih, ki so izgubili ljubljene v tem groznem zločinu," je dodal. 

Forenziki na kraju zločina

"Na kraj smo poslali tri reševalne ekipe, dve enoti za hitro ukrepanje, dva policista za odzivanje na incidente, dva napredna reševalca in vodjo ekipe. Naša ekipa je tesno sodelovala s kolegi iz drugih urgentnih služb. Na žalost pa so kljub trudu naših zdravnikov na kraju umrli štirje ljudje. En moški je bil prednostno odpeljan v bolnišnico."

Iz Londonske reševalne službe niso mogli potrditi, ali je bila oseba, ki so jo odpeljali v bolnišnico, ista oseba, ki je bila aretirana, vendar so dejali, da je bilo na posestvu le pet ljudi.

Detektivi iz specializirane kriminalistične enote preiskujejo, kaj se je zgodilo, policija pa je sporočila, da so bili v stiku z najbližjimi sorodniki.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord