14. 10. 2022, 18:53 | Vir: STA

Moškega, ki so ga iskali v povezavi z umorom, našli mrtvega

Fotografija je simbolična

Milos Vujinovic/Bobo

Pokojnega so sicer iskali v povezavi s sumljivo smrtjo 86-letnice, ki so jo v soboto mrtvo našli v stanovanju v Šentvidu.

V iskalni akciji so v četrtek na območju Šentvida našli mrtvega 86-letnika, ki so ga pogrešali od nedelje. Glede na prve podatke smrt ni bila posledica kaznivega dejanja ali nesreča, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Pokojnega so sicer iskali v povezavi s sumljivo smrtjo 86-letnice, ki so jo v soboto mrtvo našli v stanovanju v Šentvidu.

Intenzivna iskalna akcija s pregledom terena je potekala vsak dan od nedelje, v njej pa je sodelovalo več policistov in pripadnikov posebne enote policije, teren so pregledovali tudi s pomočjo drona.

Truplo našli le nekaj dni po umoru

Policisti ob tem nadaljujejo kriminalistično preiskavo kaznivega dejanja zoper življenje in telo, v katerem je na območju Šentvida umrla 86-letna ženska.

Nadaljujejo zbiranje obvestil za ugotovitev vseh okoliščin smrti in morebitne povezave z v četrtek najdeno osebo. Policisti bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ