R.S. | 16. 3. 2023, 11:19

Obračun več mladoletnikov se je končal s poškodbami, posredovati je morala policija

Profimedia

V središču Murske Sobote se je pojavilo večje število patrulj, saj naj bi bilo v pretepu na ulici Štefana Kovača udeleženih več oseb. 

Policijska uprava Murska Sobota je razkrila več podrobnosti o kaznivem dejanju nasilništva. 14. marca se je v središču Murske Sobote pojavilo večje število patrulj. Ob 16.23 so bili policisti obveščeni o pretepu na ulici Štefana Kovača v Murski Soboti, v katerem naj bi bilo udeleženih več oseb, poroča Sobotainfo. Na kraju dogodka so bile štiri osebe, dve izmed njih sta bili v dogodku žrtvi. Preostale, ki so bili udeleženi v pretepu, so izsledili.

Lahke telesne poškodbe

Vse udeležene osebe so bile mladoletne, dve žrtvi pa sta v incidentu utrpeli lahke telesne poškodbe. Nevarni predmeti v incidentu niso bili uporabljeni. Preiskava je še v začetni fazi, več informacij bodo policisti izdali pozneje. 

Anže Malovrh/STA

"Policisti vsakršna odklonska dejanja, še toliko bolj tista, kjer so prisotni elementi nasilja, strogo obsojamo. Obenem bomo storili vse potrebno, da bodo storilci navedenih dejanj ustrezno sankcionirani ter vzporedno z različnimi našimi aktivnostmi v čim večji možni meri, takšna dejanja preprečevali," so povedali na Policijski upravi Murska Sobota.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord