M. P. | 21. 4. 2022, 14:54

Tragedija na Hrvaškem: umrle tri Slovenke

Metropolitan

Hrvaška policija še zbira podatke, je pa že znano, da gre za hudo prometno nesrečo.

V prometni nesreči v bližini Zadra naj bi življenje izgubile tri Slovenke, poroča Index. Promet na območju je zaradi varovanja kraja dogodka in izvedbe preiskave na omenjenem odseku ceste  ustavljen. 

Medtem so iz zadrske Policijske uprave sporočili: "Danes okoli 12.04 se je na okrajni cesti ŽC-422 pri podhodu v Donjem Zemuniku zgodila prometna nesreča z mrtvimi osebami, v kateri sta bila po prvih informacijah udeležena osebno in tovorno vozilo. Na mesto nesreče so bile takoj po prijavi napotene vse dežurne službe."

Po prvih informacijah je slovensko vozilo peljalo proti Zadru, v tamkajšnjem podvozu pa naj bi se vozilo zaletelo v tovornjak s prikolico in zdrsnilo podenj. Ker gre za hudo prometno nesrečo, pristojni žrtev uradno še niso identificirali, je o nesreči poročala N1 info. Medtem je e-Zadar sporočil, da je bila znamka slovenskega avtomobila toyota yaris

 Državni tožilec v Zadru Denis Sokol je za hrvaški časnik Večernji list dejal: "V prometni nesreči osebnega avtomobila z ljubljanskimi registrskimi oznakami in tovornjaka z zadrskimi registrskimi oznakami so umrle tri ženske." Dodal je, da je osebni avto nenadoma zavil na nasprotni levi pas, po katerem se je pripeljal hrvaški državljan, ob trku pa je avtomobil vrglo v zid.

Več sledi ...


                                        
                                            


    
    
    
    

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec