29. 5. 2022, 14:16

V Mengšu ODJEKNILI STRELI, prebivalci šokirani: "Na tleh so bili tulci."

Slika je simbolična.

Profimedia

Neznanec naj bi streljal v stanovanjsko-poslovni objekt, v katerem se nahajajo tudi mlade družine. 

Ponoči je neznanec streljal v eno izmed stavb v Mengšu, je potrdila policija. Po neuradnih informacijah 24ur.com gre za gostinski lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu, v katerem živijo tudi mlade družine. Incident je prestrašil stanovalce, ki so zaradi dogajanja zelo zaskrbljeni.

Na tleh so bili tulci

"Prvo stanovanje je od kraja streljanja odmaknjeno le dva metra v višino, tam se nahajajo spalni prostori," je za 24ur.com povedala njihova bralka, ena od občank Mengša.

Aleksandra Saša Prelesnik

Gostinski lokal se po njenih besedah nahaja na Glavnem trgu v Mengšu, na vratih lokala pa je videti razbito in z lepilnim trakom zamaskirano steklo. "Na tleh so bili tulci," je še sporočila njihova bralka. 

V času dogodka v gostilni ni bilo oseb

Po besedah občanov so se podobni incidenti, kot so reševalne intervencije in pretepi, sicer na omenjeni lokaciji zgodili že večkrat. 

Da policisti na območju Mengša obravnavajo sume kaznivih dejanj zoper splošno varnost in premoženje, kjer je po prvih podatkih do sedaj neznan storilec s strelnim orožjem poškodoval eno izmed stavb, so za 24ur.com potrdili na PU Ljubljana. Kot pravijo, je bila stavba sicer v času dogodka prazna, oziroma v njej ni bilo nobenih oseb