B.A. | 21. 3. 2023, 13:45

V tragični nesreči, ki se je zgodila na jadranskem biseru, umrla znana ruska plesalka: poglejte, kje je preživela zadnje trenutke

Instagram/Polina Golubova

Naše južne sosede pretresa dogodek, v katerem je življenje izgubila oseba, ki se je pred 22 leti zaljubila v Jadran. Zdaj so znane vse informacije o dogodku in tudi o tem, kdo je ena izmed štirih oseb, ki se ji ni uspelo pravočasno rešiti iz avtomobila. 

Hrvaško je pretresla tragična nesreča, ki se je v poznih nedeljskih urah zgodila v kraju Prapratno na Peljašcu. Kot smo že poročali, je voznik avtomobila znamke BMW zapeljal na trajektni pomol, od tam pa naravnost v morje. Tri osebe so se pravočasno rešile, 45-letna sopotnica ne. Padec v vodo je bil zanjo usoden, šele nekaj ur pozneje so truplo na površje potegnili potapljači. 

Kot je razkrila policija, je 47-letnik vozil pod vplivom alkohola, v času nesreče je imel v krvi 0,8 promila alkohola. 

Uspešna ruska plesalka 

Zdaj je znano, da gre za rusko plesalko Polino Golubevo. Golubova se je pred 22 leti preselila na Hrvaško. Bila je nekdanja partnerica znanega hrvaškega plesalca Marka Cibocija, žiranta šova Zvezde plešejo. Tudi on se je od nje poslovil na družbenih omrežjih: "Pred nekaj urami smo snemali oddajo Zvezde plešejo na temo ljubezni. Sedel sem na stolu in razmišljal, da je življenje lepo in da je življenje dar. Hvaležen sem za vsako osebo v svojem življenju in ena izmed njih si bila ti," je zapisal in izrazil hvaležnost. "Pustila si veliko praznino v naših srcih in naših življenjih." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℙ𝕆𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔾𝕆𝕃𝕌𝔹𝔼𝕍𝔸 (@polina_misspo)

"Bila si in zame boš vedno dober človek z najbolj ustvarjalno dušo, kar si jih lahko predstavljamo /.../ Vem, da nas nisi zapustila, da si vedno z nami in da boš vedno moje krasno dekle ... Vedno tvoj plesni partner, za vedno," je zapisal Ciboci.

Zadnji trenutek ob morju 

Golubeva se je rodila in odraščala v Rusiji. Leta 2001 je bila na počitnicah na Hrvaškem in se zaljubila v državo ter se odločila, da se preseli sem. Želela je delati kot odvetnica na Hrvaškem, a se je raje posvetila plesu in si ustvarila uspešno kariero. 

Čeprav je že več kot dvajset let živela ob morju, je tako preživela tudi svoje zadnje trenutke. V zadnji objavi, ki jo je delila na Instagramu, je obsijana s soncem nasmejano sedela na skali. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℙ𝕆𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔾𝕆𝕃𝕌𝔹𝔼𝕍𝔸 (@polina_misspo)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord