20. 4. 2022, 11:32

Znanega modnega oblikovalca aretirali zaradi ugrabitve mladeniča

Nova.rs

Sodišče je osumljenca lansko poletje že obsodilo zaradi podobnega zločina.

Modnega oblikovalca Darka Kostića je policiji prijavil mladenič, ki je pristojnim povedal, da mu je prijatelj zaupal, da naj bi ga omenjeni Kostić držal zaprtega v shrambi in mu grozil s smrtjo. 

V stanovanju modnega oblikovalca v Beogradu se je nahajal 19-letni mladenič, ki je poslal sporočilo prijatelju, da je zaprt v shrambi, kamor naj bi ga Kostić zaprl ter da ga želi oblikovalec ubiti. Patrulja je na vogalu ulic pred stanovanjem srečala mladeniča, ki je pristopil k patrulji in izjavil, da je v stanovanju modnega oblikovalca žrtev, do katere je po krajši zabavi Kostić postal agresiven in nato njegovega prijatelja zaprl v shrambo in da mu grozi. 

Junija lani je sodišče Kostića zaradi spolnega nadlegovanja mladoletnih obsodilo na leto dni hišnega pripora. Ta sodba še ni pravnomočna.

Kostić so pripeljali na policijsko postajo, oškodovanec pa je prišel na postajo zaradi prijave in nadaljnje obdelave. Protipravno odvzemanje prostosti ostane v posvetovanju z namestnikom dežurnega tožilca in Državnim tožilstvom v Beogradu, piše v policijskem poročilu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord