A. B. | 25. 3. 2022, 16:31

OGROMNO razočaranje za vse ljubitelje slovenskega MasterChefa. Nepričakovano je šov zapustil največji kuharski up

MasterChef.

Profimedia

Zakaj je bil tekmovalec prisiljen zapustiti resničnosti šov? 

Mladi kuhar, ki se je v resničnostnem šovu Masterchef boril za naziv najboljšega kuharskega mojstra, Januš Grm, je nepričakovano tekmovanje zapustil predčasno. Razlog tiči v njegovih zdravstvenih težavah, o katerih je javno že spregovoril, zato je še toliko bolj žalostno, da so ga prav te prisilile k temu, da s snemanjem več ni mogel nadaljevati. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Januš Grm (@janusgrm)

Za 24ur je povedal, da je ob odhodu čutil veliko razočaranje, saj si je res želel zmagati. “Pohvale sodnikov so me dodatno motivirale in mi dale nekakšen zagon za nadaljnje kuhanje. Lahko bi se reklo, da sem pozitivno prebil led, zato je bilo razočaranje malenkost večje. Na žalost sem lahko svoje znanje pokazal le v dveh oddajah. Menim, da bi lahko pokazal še veliko več," jim je zaupal, pri tem pa dodal, da njegovo razočaranje ni izhajalo iz tega, ker bi razočaral med kuhanjem, zato ve, da je odšel iz pravih razlogov. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Januš Grm (@janusgrm)

Trenutno pa se Januš počuti dobro: "Z mano je vse okej. V določenem trenutku sem imel neke zdravstvene težave, zato mi je bilo snemanje prenaporno. Ni nič hujšega, veselo kuham dalje, s tekmovalci smo prijatelji, sodniki so me vseeno veliko naučili."

Pri tem pa je veliko mero spoštovanja izkazal tudi celotnemu konceptu MasterChefa: "... gre res za eno izjemno in edinstveno izkušnjo. Po drugi strani pa ne bom pozabil na prijateljstva, ki sem jih sklenil med snemanjem in ohranil do danes.”

Medtem pa so sodniki na Instagram profilu MaterChefa potrdili, da snemajo že 200. oddajo. Tako so zapisali: "V tej kuhinji je tekmovalo že preko 130 domačih kuharjev. Zvrstilo se je 310 kulinaričnih izzivov in nekateri so postali legendarni /.../ Kar je pa najpomembnejše … Sloveniji smo razširili kulinarična obzorja," ob tem pa priložili tudi navihan videoposnetek. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef Slovenija (@masterchefslovenija)

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije