Uredništvo | 6. 4. 2024, 16:00

Smeh je pol zdravja: na pikniku Golobove stranke tudi Tina Gaber, ki ni skrivala dobre volje!

Borut Živulović/Bobo

V šotoru, ki so ga postavili ob Zbiljskem jezeru, se je ob predsedniku vlade zabavala tudi njegova partnerica.

Gibanje Svoboda je danes predstavilo kandidate za evropske volitve. Na dogodku stranke ob Zbiljskem jezeru, ki se ga je udeležilo nekaj več kot 1000 članov in simpatizerjev največje vladne stranke, so se predstavili kandidati, na katere bo stranka Roberta Goloba stavila na junijskih volitvah poslancev v Evropski parlament.

Vreme jim je bilo zelo naklonjeno, saj na nebu ni bilo niti oblačka. In tudi dobre volje ni manjkalo. Za mizo v šotoru, na kateri je bil na roko napisan listek z napisom "Rezervirano", je ob predsedniku vlade sedela tudi njegova partnerica Tina Gaber.

Borut Živulović/Bobo

Golob je sicer na današnjem festivalu predstavil tudi strankinega kandidata za evropskega komisarja. To je nekdanji predsednik računskega sodišča Tomaž Vesel. Predsednik vlade je ob tem poudaril, da ima Vesel za sabo pestro kariero, ki temelji na znanju. 

Borut Živulović/Bobo

Kljub temu, da je bil Golob ves čas v središču dogajanja, saj se je z njim želelo veliko ljudi rokovati in fotografirati, si je za svojo Tino vzel čas in jo večkrat nasmejal. Med skupnimi trenutki na festivalu sta se več kot očitno zelo zabavala in si namenila romantične poglede.

Borut Živulović/Bobo

V nekem trenutku je bilo za Golobovo mizo opaziti tudi Vesno Vuković, nekdanjo generalno sekretarko Gibanja Svoboda.  S koncem marca naj bi se Vukovićeva namreč sporazumno umaknila iz strankarskega in političnega življenja. Ob današnjem srečanju sta se z Golobom tudi zelo tesno objela. 

Borut Živulović/Bobo
Borut Živulović/Bobo