26. 4. 2022, 23:41

Kaj imata skupnega podpredsednica Gibanja Svoboda in Tanja Fajon?

Profimedia/fotomontaža

Med proslavljanjem volilnih rezultatov je pozornost novinarjev pritegnilo tudi nekaj, kar vas bo presenetilo. Že veste, kaj smo opazili?

Na volilno nedeljo je bilo v štabih nekaterih strank, ki se jim je uspelo prebiti v pralament, zelo veselo. Najbučneje so proslavili v prostorih ljubljanske Cvetličarne, kjer je bil štab Gibanja Svoboda Roberta Goloba, ki mu je uspelo v parlamentu zasesti kar 41 sedežev

Posebno pozornost je pritegovala tudi obleka podpredsednice Golobove stranke Urška Klakočar Zupančič. Nekdanja sodnica je izbrala elegantno črno obleko s čipko, nekateri mediji pa so ob tem postali pozorni tudi na prav poseben detajl. Izpod obleke Klakočar Zupančičeve je namreč pogledala tudi tetovaža, ki je pritegnila nesluteno pozornost.

uredništvo/posnetek zaslona

Klakočar Zupančičeva pa ni edina poslanka s tetovažo. Najmanj dve ima tudi podpredsednica stranke SD Tanja Fajon. Tisto nad gležnjem so na volilni dan opazili tudi novinarji Slovenskih novic, Fajonova pa jo je pokazala tudi ob nekaterih drugih priložnostih, med drugim v eni izmed svojih objav na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Fajon (@tanja.fajon)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord