N. V. | 6. 11. 2022, 14:45

Razgrajal v ljubljanski prodajalni hitre prehrane: vse so posneli (VIDEO)

Facebook/Nobel burek/Twitter/Mati Tereza/posnetek zaslona/fotomontaža

Preberite, kaj je bil razlog, da so mu tako popustili živci. Poglejte tudi videoposnetek. So si zaradi te napake v restavraciji zaslužili takšen odziv stranke?

V noči na soboto je v prodajalni hitre prehrane Nobel v središču Ljubljane, v bližini križišča med Šubičevo in Slovensko cesto, prišlo do incidenta.

Dogodek sta za N1 potrdila tako policija kot tudi vodja izmene v prodajaln Gaši Hajdari: moški naj bi se razjezil, ko naj ne bi dobil tistega, kar je naročil.

Z golo roko razbijal stekla

To naj bi ga razburilo do te mere, da se je najprej verbalno znesel nad zaposlenimi, nato se je nagnil čez prodajni pult in z roko zamahnil proti prodajalcu, nato pa dvakrat z golo pestjo tako močno udaril po steklenem pultu, da ga je razbil. 

Vodja izmene je za N1 povedal, da je moški v prodajalno prišel močno opit: "Še danes ne vem, kako mu je z golo pestjo uspelo razbiti debelo steklo. Ves je bil krvav." 

Zaposleni se je odzval tako, da je proti stranki zamahnil s prijemalko. Na posnetku je nato večkrat slišati vročekrvneža, kako kriči: "Ajde, daj še enkrat, daj, da te vidim!"

Zaposleni so poklicali policijo, moškega pa so iz prodajalne hitre prehrane pregnale druge stranke.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol