N. V. | 28. 6. 2023, 11:19

Vesolje je uslišalo ljubitelje ocvrtega piščanca: v prestolnico (kmalu) prihaja KFC

Profimedia

Kdaj in kje ga bodo odprli?

Na portalu Moje delo, ki je namenjenem iskanju zaposlitve, se pojavil zanimiv oglas: iščejo vodjo izmene v KFC. V oglasu je kot kraj dela navedena Ljubljana

Portal Ljubljanainfo poroča, da bo restavracija, ki bo razveselila ljubitelje ocvrtega piščanca, nekje v središču mesta, odprli naj bi jo že konec tega leta.

Nova delovna mesta

Kot omenjeno, iščejo vodjo izmene. Lahko je bodisi moški bodisi ženska. Vodja izmene bo odgovoren za zagotavljanje skladnosti s standardi in pravili podjetja, pa tudi za usposabljanje in razvoj članov ekipe, vzdrževanje varnega in čistega okolja ter profesionalno zastopanje podjetja.

Bobo

Kandidati morajo med drugim imeti predhodne nadzorne ali vodstvene izkušnje v gostinstvu in znanje angleškega jezika; prednost predstavljajo izkušnje v restavraciji s hitro prehrano ter izkušnje z delovanjem v mednarodnih ekipah. Na voljo bo še 30 dodatnih delovnih mest, namenjenih slovenskim državljanom.

KFC v Sloveniji

Ameriška veriga s hitro prehrano Kentucky Fried Chicken (KFC) je svojo prvo restavracijo v Sloveniji odprla na avtocestnem počivališču Dobrenje vzhod na poti iz Maribora proti Šentilju. Tako bo restavracija v Ljubljani že druga v Sloveniji. 

Bobo

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol