25. 6. 2022, 09:45

VIDEO: Urška Klakočar Zupančič na rdeči preprogi kot Marilyn Monroe? Ne boste verjeli, kaj je storila

Bobo/Twitter/fotomontaža

Na polnem Kongresnem trgu v središču Ljubljane se je odvila osrednja državna proslava, katere slavnostni govorec je bil predsednik države. Po rdeči preprogi se je sprehodila tudi aktualna predsednica državnega zbora, ki je storila nekaj, česar ne bi pričakovali. 

Večer pred slovenskim dnevom državnosti je v središču Ljubljane potekala državna proslava. Uvodoma so se z Ljubljanskega gradu oglasile topovske salve, kasneje pa so se po rdeči preprogi sprehodili častni gostje, med drugim tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič.

Naredila je pravi šov

Predsednica se je po rdeči preprogi sprehodila sama, a je to storila na način, da tega sploh ni bilo opaziti, saj dejanju, ki ga je storila, na tovrstnih proslavah običajno nismo priča. 

Med sprehodom po rdeči preprogi je zaslišala aplavz, se zaustavila, obrnila proti ljudem in dvignila roki ter prisotne vzpodbudila k še bučnejšemu ploskanju. 

Uporabniki Twitterja nad njeno potezo niso bili navdušeni

Morda bi lahko mislili, da je njeno dejanje drugačno in posebno, a uporabniki na Twitterju opozarjajo na neprimernost njenega dejanja. 

Eden izmed njih je zapisal: "Moj bog ta misli, da je na rdeči preprogi, kjer se sprehodijo znani filmski igralci? Ne pa pred častno četo RS? Kakšna sramota. A ji protokol res ne zna povedati, kako naj se obnaša? A bodo naslednjič nastavili še prezračevalne jaške, da ji bo krilo dvignilo kot Merlin Monroe?" 

K mnenju se je pridružil še eden izmed twitterašev, ki je posmehljivo komentiral: "Za trenutek se je spozabila in so ji ven udarile otroške sanje, ko je bila še majhna punčka in je sanjala, da bo pevka."

A kljub temu so se zvrstila tudi pozitivna mnenja, kot je napisal eden izmed uporabnikov: "Renesansa ali preporod. To, kar si Slovenija zasluži." 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol