P.M. | 20. 4. 2023, 12:33

Priljubljeni ljubljanski lokal zapira vrata, kaj je razlog?

Profimedia/M.P./fotomontaža

Mnogim je v vročih poletnih dneh predstavljal umik pod mogočne drevesne krošnje ob Ljubljanici. A vsak konec ima nov začetek, pravijo.

Znani ljubljanski lokal TOZD se seli z lokacije ob promenadi Gallusovega nabrežja, na kateri so bili enajst let, so nedavno sporočili prek svojih družbenih omrežij. Izpeljali so že garažno razprodajo, ki je bila iz zapisa sodeč nadvse uspešna, nekaj opreme so prodali tudi na nedeljskem boljšem sejmu.

A njihova zgodba na veselje mnogih še ni končana, saj, kot navajajo, se "kmalu vidimo na novi lokaciji, ki bo na Cankarjevi cesti". Kje točno bo novi TOZD in ali se bo sploh še tako imenoval, niso razkrili, bo pa to znano že zelo kmalu.

Tudi glede samega razloga selitve so bili nekoliko skrivnostni, zapisali so le, da jim je "Gallusovo vesolje sporočilo, da je čas za slovo od stare lokacije, razprejo roke in poletijo nedaleč stran". Ob selitvi so sicer žalostno-veseli, a so odprti za nove zmage, ki prihajajo.

Trenutno je prazen prostor nekdanjega lokala Cappuccino na Cankarjevi cesti 8. Je morda to njihova nova lokacija?

Trenutno je prazen prostor nekdanjega lokala Cappuccino na Cankarjevi cesti 8. Je morda to njihova nova lokacija?

P.M.

Ob koncu so vse povabili "na zaključek prvega poglavja v petek, da si s pogledi sežemo v oči, potočimo kako solzico sreče in da vam natočimo vse za pol cene".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol