R.S. | 8. 4. 2023, 15:22

Bila sta srečno poročena s tremi otroki, nato pa je sledil šok ... ugotovila sta, da sta bratranec in sestrična

Twitter/JamaicaObserver

"Bila sem v šoku. Če sem iskrena, sem bila zaradi tega nekoliko depresivna," je povedala Celina Quinones.

Par s tremi otroki je ugotovil, da sta bratranec in sestrična, potem ko sta opravila test DNK, da bi izvedela več o svoji družinski zgodovini. Celina Quinones, nepremičninska posrednica iz Kolorada, je novico sporočila na TikToku, videoposnetek pa si je ogledalo že več kot 4,4 milijona ljudi. Odzivi so različni. 

"Veliko je negativnih komentarjev, grozno je," je povedala nepremičninska posrednica za People. "Ljudje vedno znova sprašujejo: zakaj bi to naredila? Zakaj bi to objavila? Vendar vse jemljem z rezervo. Sem nepremičninska posrednica, zato sem navajena, da me ves čas kritizirajo."

Kje se je zalomilo?

Joseph in Celina Quinones sta se poročila julija 2006. Čeprav sta se njuni družini takrat spoznali, nihče ni posumil, da sta v sorodu. "Na koncu sva imela poroko in že takrat se je zdelo, da sta si najini babici zelo podobni in da se razumeta, a vseeno nismo prišli do kakšnih zaključkov," se spominja. Njen mož je dodal: "O tem nisva razmišljala. Nikoli je nisem videl na družinskih srečanjih, pogrebih ali porokah."

Do odkritja sta prišla, ko je Celina začela sestavljati družinsko drevo in opravila test DNK prek portala MyHeritage. "Naročila sem teste DNK. Naredila sva brise in jih poslala. Potem sva dobila šokantne rezultate." Rezultati so pokazali, da sta bratranec in sestrična. Celina je priznala, da je po branju rezultatov začela razmišljati o ločitvi. "Bila sem v šoku. Če sem iskrena, sem bila zaradi tega nekoliko depresivna. Toda to je bilo potem, ko sva že imela tri otroke in so bili vsi zdravi." 

Njen mož je bil drugačnega mnenja. Ženo je prepričal, da ju bližnje sorodstvo ne sme ločiti. Par se je po premisleku odločil, da bo ostal skupaj. "Čez nekaj časa sem si rekla, da bova ostala skupaj. Ničesar ne moreva zdaj storiti."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol