21. 6. 2022, 07:43

Nepredstavljiva tragedija: zvezdniku X Factorja na poročni dan umrla partnerka

Fotomontaža/Tom Mann

"Iskreno ne vem, kako se bom pobral, vendar vem, da moram uporabiti vso moč, ki jo imam, za najinega malega fantka," je zapisal šokiran pevec. 

Tom Mann, 28-letni zvezdnik X Factorja, je zapisal, da je na njun poročni dan umrla zaročenka Danielle Hampson. Stara je bila 34 let. Vzrok smrti še ni znan. 

Par ima osemmesečnega sina po imenu Bowie in se je pravkar vrnil s potovanja po Italiji.

Nepopravljiv zlom srca

Pevec je povsem zlomljen. "Ne morem verjeti, da pišem te besede, a moja dragi Dani - moja najboljša prijateljica, moje vse in še več, ljubezen mojega življenja - je umrla v zgodnjih urah v soboto, 18. junija. Najsrečnejši dan najinega življenja se je končal z nepopravljivim zlomom srca."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

Brezpogojna ljubezen

28-letnik je zapisal, da je bila Danielle ljubezen njegovega življenja

"Nikoli nisva prišla do oltarja, izrekla najinih zaobljub ali zaplesala najin prvi ples, vendar vem, da veš, da si bila moj ves svet in najboljša stvar, ki se mi je kdaj zgodila, Danielle. Nosil bom ta prstan, ki naj bi ga vedno nosil, kot znak svoje brezpogojne ljubezni do tebe. Popolnoma sem zlomljen, ko poskušam to razumeti in iskreno ne vem, kako se bom pobral, vendar vem, da moram uporabiti vso moč, ki jo imam za najinega malega fantka." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

"Pogrešal te bom za vedno"

"Obljubim, da bom naredil vse, da bom Bowieja vzgojil tako, kot sva si vedno želela. Obljubim, da bo vedel, kako neverjetna je bila njegova mama. Obljubim, da te bom naredil ponosno," je dodal. 

Pevec bo partnerko vedno pogrešal. "Najlepša oseba si tako znotraj kot zunaj. Najbolj neverjetna duša. Izgubili smo tako posebno osebo. Poskušal bom najti nekakšno tolažbo v vaših sporočilih in komentarjih, a trenutno žalujem in bom še zelo, zelo dolgo. Moja dragi Dani, najsvetlejša luč v vsaki sobi, moj svet ni nič drugega kot tema brez tebe. Pogrešal te bom za vedno," je končal svoj zapis. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord