K. Ž. | 9. 4. 2024, 11:54

Skupinsko posilstvo na Majorki še vedno buri duhove: zdaj na dan prihajajo nove podrobnosti

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Zaradi posilstva so v priporu štirje Nemci.

Od julija lani so štirje mladi popotniki iz Nemčije v priporu zaradi suma skupinskega posilstva na Majorki. V hotelski sobi naj bi posilili 19-letnico iz nemškega Hannovra. Zdaj pa je po poročanju Bilda v javnost pricurljala kronologija zločina.

Mladenka je okoli 21. ure na zabavi v Megaparku spoznala Dannyja H., ki je bil istih let kot ona. Okoli 23.45 sta imela na plaži sporazumen spolni odnos.

Ob 00.45 je Danny želel 19-letnico odpeljati v svojo hotelsko sobo, vendar so ju na recepciji zavrnili, saj dekle ni bila gostja hotela. Nato sta se odpravila v bližnji hotel, kjer je bilo nastanjenih Dannyjevih pet moških prijateljev iz Nemčije. Ob 01.56 je 19-letnica svojim prijateljem napisala WhatsApp sporočilo: "Sem s fanti, ki smo jih spoznala v Megaparku, potem pa nimam pojma. Se vidimo čez nekaj ur."

Prihod v hotel

Ko je par prispel v hotelsko sobo v hotelu Occidental Playa de Palma, so Dannyjevi prijatelji že spali. Par je odšel na stranišče, kjer sta imela vnovično spolni odnos. Nato sta se odpravila v posteljo, medtem pa so se njegovi prijatelji zbudili in začela se je groza. Štirje prijatelji so mlado Nemko silili v spolna dejanja, eden od osumljencev pa je dejanje snemal z mobilnim telefonom, poroča oe24.

Ob 3.15 je žrtev svojim prijateljem poslala sporočilo, da odhaja. Ob 4. uri se je nato 19-letnica zaupala svoji prijateljici ter poklicala policijo. Nekaj minut pozneje je policija odpeljala vklenjene moške. Štirim Nemcem zdaj grozi 15 let zapora.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol