31. 8. 2022, 11:46 | Promocijska objava

Trajnost z vzdržljivostjo, podjetje Samsung ponuja 20-letno garancijo

promocijska fotografija

Samsung je junija na dogodku Bespoke Home 2022 predstavil svojo vizijo trajnostnih rešitev za dom, ki temelji na konceptu prilagodljivih aparatov Bespoke. Ti se prilagajajo in zagotavljajo učinkovite rešitve za nego doma. Koncept vključuje zmanjšanje količine odpadkov s podaljšanjem življenjske dobe aparatov Samsung z zanesljivostjo, saj pogosta zamenjava gospodinjskih aparatov ne stane le časa in energije, temveč povzroča tudi fizične odpadke. Samsung se proti tem odpadkom bori tudi s trajnostnimi rešitvami, ki temeljijo na vzdržljivosti, zato so svojim uporabnikom zagotovili 20-letno garancijo za digitalne inverterske tehnologije v pralnih in sušilnih strojih ter hladilnikih.

Vlaganje v kakovost

Samsung je predan zagotavljanju visokokakovostnih in vzdržljivih aparatov, ki izboljšujejo življenje uporabnikov doma, kar dokazuje tudi 20-letna garancija za ključne sestavne dele glavnih aparatov. Čeprav se je garancija sprva začela kot 10-letna garancija za Evropo in ZDA, povečanje le-te na 20 let odraža zaupanje in zavezanost izdelkom podjetja.

Ta zaveza se je začela z raziskavami in razvojem. Z desetletji nenehnih naložb lahko Samsung potrošnikom ponudi aparate, ki združujejo najnaprednejše tehnologije Samsung s čudovitimi oblikami, ki dvigujejo domačo izkušnjo. To dokazujejo najnovejši kuhinjski in bivalni aparati.

Od hladilnikov do pralnih strojev, vsak izdelek Samsung gre skozi strogo fazo zagotavljanja kakovosti, med katero so izdelki preizkušeni, da se zagotovi njihovo dolgoletno pravilno delovanje. Ta postopek je eden od ključnih razlogov, zakaj so izdelki Samsung priznani zaradi svoje kakovosti. Digitalne inverterske tehnologije (DIT) so rezultat naložb podjetja v kakovost.

promocijska fotografija

Trajnost, ki izhaja iz desetletij inovacij

Tehnologija digitalnih inverterjev je bistveni sestavni del naprav, ki jih napajajo. DIT, ki temelji na več kot 25 letih raziskav in razvoja, vpliva na vse, od energetske učinkovitosti do zmogljivosti in trajnosti velikih naprav, kot so hladilniki in pralni stroji. Zaščita celovitosti te ključne komponente z 20-letno garancijo tako podaljšuje obdobje uporabe naprav, uporabnikom zagotavlja miren spanec zaradi zanesljivosti in zmanjšuje okoljske odpadke. Za boljše razumevanje naj razložimo, kaj so digitalni inverterji in kako delujejo.

V pralnih strojih je DIT v obliki digitalnega inverterskega motorja (DIM), ki se uporablja za vrtenje in pulziranje bobna pralnega stroja med cikli pranja. Zaradi desetletja trajajočih raziskav in strokovnega inženirstva družbe Samsung so njeni DIM v primerjavi s tistimi, ki jih najdemo v običajnih pralnih strojih, v več pogledih naprednejši. 

Samsung digitalni invertorji zagotavljajo večjo natančnost in moč, hkrati pa proizvajajo manj hrupa in vibracij. Izboljšana natančnost in moč za uporabnike pomenita hitrejše in učinkovitejše pranje perila, medtem ko manjši hrup in vibracije pomenijo, da lahko perejo kadar koli, podnevi ali ponoči, brez skrbi, da bi motili družinske člane. Zaradi stabilnega in nemotenega delovanja digitalne inverterske tehnologije so Samsung pralni stroji sčasoma še bolj vzdržljivi, saj zmanjšujejo poškodbe zaradi intenzivne uporabe.

promocijska fotografija

Pri hladilnikih je digitalna inverterska tehnologija v obliki digitalnih inverterskih kompresorjev (DIC), ki delujejo kot srce enote in po vseh oddelkih krožijo hladen zrak. Samsung DIC inteligentno prilagaja svojo moč glede na okoliščine, namesto da bi se samo vklapljal in izklapljal. 

V praksi to pomeni, da hladilniki v času velike porabe, na primer podnevi, delujejo z višjo močjo, v času manjše porabe, na primer ponoči, pa delujejo z nižjo močjo in varčujejo z energijo. Pametno učinkovit DIC se lahko prilagodi tudi s postopnim premikanjem po lestvici nastavitev moči, da prihrani energijo in podaljša življenjsko dobo hladilnika z zmanjšanjem števila ciklov vklopa in izklopa.

Ne glede na način uporabe se Samsung inverterske tehnologije odlikujejo s priznano vzdržljivostjo. Obe digitalni inverterski tehnologiji v hladilnikih in pralnih strojih je potrdila ekipa inženirjev pri Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), neodvisnem inštitutu za testiranje, ustanovljenem leta 1893, ki slovi po svojih visokih standardih. Po več kot 4.000 ciklih testiranja je pralni stroj Samsung z DIT prejel znak VDE, ki označuje varnost in kakovost. 

Z uporabo garancije za Samsung digitalne inverterske tehnologije se podjetje zavezuje uporabnikom, da jim bo zagotavljalo dodano vrednost v prihodnjih letih. Spoštovanje te zaveze pomeni, da bodo deli, potrebni za vzdrževanje in servisiranje DIT, na voljo 20 let, dokler bo aparat v proizvodnji ali celo pozneje. Uporabniki so lahko prepričani, da jim bo servis, ki uporablja Samsung izdelke proizvodnje, na voljo, ko ga bodo potrebovali.  

promocijska fotografija

Ustvarjanje trajnih rešitev za vsakodnevno trajnost

Samsung verjame, da se prava trajnost začne že doma, saj imajo lahko vsakodnevne majhne odločitve velik vpliv na planet. Z inovativnimi rešitvami, vgrajenimi v kuhinjske in gospodinjske aparate, ki jih podpira 20-letna garancija, Samsung v iskanju trajnostnih rešitev za dom gleda na široko.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo oblikuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemov LSI sistemov in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.