"Lagala sem o številu nekdanjih ljubimcev, zdaj pa fant ni zadovoljen!"

3. 5. 2021, 11:24 | Odnosi in psihologija

              "Lagala sem o številu nekdanjih ljubimcev, zdaj pa fant ni zadovoljen!" (foto: profimedia) profimedia

Kmalu potem, ko sta se spoznala, sta se pogovarjala tudi o tem, koliku ljubimcev sta imela pred tem. Takrat je navedla precej višjo številko v želji, da bi ga impresionirala.

"Moški imajo rajši ženske z izkušnjami, vsaj tako je rad trdil moj bivši. In zato sem novemu fantu rekla, da sem bila v postelji že s štirimi, čeprav sem v resnici imela zgolj enega," je neko dekle pisalo na The Sun.

Izkazalo se je, da njen sedanji ni istih misli kot bivši, saj se mu več partnerjev ne zdi boljše od imeti za seboj le enega. In zdaj se dekle sprašuje, ali naj mu pove resnico, saj bi to hkrati pomenilo tudi priznanje, da je lagala.

"Vedno je bolje biti takšen, kot si, kot igrati neko lažno vlogo za nekoga drugega. Ne glede na to, koliko ljubimcev si imela, si se odločila zanj. In samo to šteje. Če želiš začeti od začetka, moraš svojemu fantu povedati resnico. Verjamem, da ti bo sčasoma navkljub tej laži spet lahko začel zaupati," pa je bila v svojem odgovoru jasna psihoterapevtka Deidre, ki na vprašanja bralcev in bralk odgovarja za The Sun.