28. 1. 2024, 08:00 | Vir: Sensa

Ljudje, ki so rojeni v teh 4 astrološkim znamenjih, preprosto ne morejo biti samski (ste med njimi?)

Profimedia

Če ste rojeni v enem od teh 4 znamenjih, ste rojeni za zveze.

Tehtnica

Tehtnice ne morejo biti same. Druženje in bližina je za njih kot zrak, ki ga nujno potrebujejo. Tehtnice so utelešenje serijskih monogamistov. Ali je bil kdaj čas, ko niso bile v zvezi? Verjetno ne. Posamezniki, rojeni v tem znamenju so tudi čudoviti partnerji, saj so prijazni, sočutni in pravični. Velikokrat so nagnjeni k temu, da skačejo iz ene zveze v drugo, ker se hitro počutijo osamljeni.

Devica

Device obožujejo monogamijo, ker jim več pomeni, če so lahko eni sami osebi ves svet, kot pa da bi bile večim osebam nekaj na pol. Želijo si najti eno posebno osebo, ki ji lahko dajo svoje celotno srce in zaradi katere se bodo v zameno počutile enako ljubljene. Pogosto dvomijo o sebi in o tem, da so vredne ljubezni, zato potrebujejo eno osebo, ki lahko temu zvestemu znamenju dokaže, da se moti.

Shutterstock

Kozorog

Kozorogi imajo radi predanost, ker so po naravi zelo tradicionalni. Ne želijo se igrati iger sodobnih zmenkov in se ne želijo dobivati z ljudmi, ki to počnejo. So zelo praktični, zato je zavezanost in zanesljivost zanje preprosto smiselna. Če imajo nekoga radi, mu to dajo vedeti - in če jim vrača to ljubezen, bodo ostali z njim/njo. Tako preprosto. Praktični kozorog ne pozna drugačne ljubezni.

Rak

Raki o odnosih ne razmišljajo v smislu tveganja. Ni jih strah dati ljubezni in svoje srce eni osebi, ker se ne bojijo, da bi jih ta prizadela. Ko vstopijo v razmerje, ne pomislijo na zlomljeno srce, osredotočijo se na vse pozitivne stvari, kot je na primer skrb za nekoga in sposobnost deliti svoje življenje na način, kot še nikoli prej. Po naravi so skrbni in ljubeči - in točno to odlično počnejo tudi v razmerju. Lahko bi rekli, da so rojeni za zveze.

Vir: Collective.world

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord