N. V. | 6. 12. 2022, 08:20

Starši in otroci teh znamenj se nikakor ne razumejo

Profimedia

Ali se bosta dva človeka med seboj razumela, je odvisno od vrste osebnosti. To je 7 parov zodiaka, ki bodo imeli težave v odnosu starš-otrok.

Stopnja zaupanja in prijaznosti se lahko razlikuje v vsakem odnosu med staršem in otrokom. Nekateri starši so zabavni in družabni ljudje, medtem ko drugi morda zagovarjajo stroga pravila ter zahtevajo red in disciplino ...

Ali ste združljivi s svojim otrokom ali ne, je skoraj v celoti odvisno od vrste osebnosti, ki jo imate vi in vaš otrok, in stopnje razumevanja, ki si jo kažeta drug drugemu.

Časopis The Times of India razkriva, katerih 7 parov živalskega kroga se v odnosu starš-otrok nikakor ne bodo razumeli.

1. Oven in rak

Ovni so najbolj navdušeni nad cilji in ambicijami svojih otrok. Vedno želijo doseči uspeh in zgrabijo vsako priložnost, ki se jim ponudi.

Profimedia

Vendar pa raki pogosto nimajo te gorečnosti in bistrosti. So čustveno zdravi ljudje in si želijo vzeti čas in se gibati v svojem tempu. To ustvari veliko oviro med obema, zaradi česar sta najmanj združljiva.

2. Dvojčka in bik

Dvojčka in bik imata povsem različni osebnosti. Medtem ko so dvojčki odlični sogovorniki in radi v družbi, so biki zelo introvertirani in raje ostajajo v svojih conah udobja.

Profimedia

Tako vsakič, ko starš dvojčka spodbuja otroka bika k večji odprtosti do novih ljudi, se bo slednji verjetno še bolj oddaljil, poroča The Times of India.

3. Lev in vodnar

Ljudje, rojeni v znamenju leva, iščejo pozornost: radi so v središču pozornosti. Radi so v družbi drugih in radi dobijo pohvale za to, kar počnejo in kdo so.

Profimedia

Ravno nasprotno, se vodnarji ne zanimajo za mnenja ljudi. Odločijo se, da bodo verjeli v lastno resnico in jim je popolnoma vseeno, kaj o njih pravi okolica. Zato lahko starši levi morda vidijo vodnarja kot neukrotljivega in neurejenega.

4. Tehtnica in devica

Tehtnicam je pomembno ravnotežje in varnost. So miroljubni in zaradi tega jih imajo drugi družinski člani radi.

Profimedia

Medtem ko je devicam morda všeč predanost tehtnic pri ohranjanju stabilnosti, jim ni všeč njihova ležerna, površna narava. Device so popolne in brezhibne. So hitre in ne puščajo prostora za napake.

5. Kozorog in strelec

Kozorog in strelec sta popolnoma nasprotni osebnosti, pri čemer je prvi v svojih dejanjih izjemno praktičen in preračunljiv, drugi pa bolj spontan in pustolovski.

Profimedia

Ne strinjata se z idejo, kako živeti življenje. Medtem ko kozorog vidi strelca kot nepremišljenega, se lahko strelcu zdi kozorog učinkovit, a dolgočasen, kar vodi v nezdružljivost.

6. Škorpijon in lev

Škorpijon in lev se ne razumeta, ker imata preveč enakih osebnostnih lastnosti. Oba sta odločna in rojena voditelja.

Profimedia

Škorpijon bo poskrbel, da bo njegova ali njena točka slišana, lev pa ima podobno željo po vodenju. To povzroča razkol in konflikte, ki se težko razrešijo. Starši in otroci, ki imajo to zodiakalno kombinacijo, pogosto težko najdejo skupni jezik.

7. Ribi in strelec

Tako ribi kot strelec sta sanjača. A medtem ko slednji verjamejo v udejanjanje misli, so prvi bolj plahi in zaskrbljeni zaradi posledic.

Profimedia

Čeprav imata nekaj skupnih idej, sta njuna pristopa zelo različna, zaradi česar sta v marsičem nezdružljiva kombinacija.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.