N. V. | 25. 10. 2022, 06:00

Ste pripravljeni na sončni mrk? Ta štiri znamenja bi se ga morala najbolj bati

Profimedia/fotomontaža

Če spadate med znake zodiaka, ki jih sončni mrk v škorpijonu najbolj prizadene, potem se pripravite na razburkano obdobje v življenju – čaka vas srečanje z usodo.

Sončni mrk bo 25. oktobra v znamenju škorpijona. Obdobje sončnega mrka je vedno tisti del leta, ko se zgodijo največje spremembe v življenju. Vsakih šest mesecev nastopi obdobje sprememb, ki vesolju odpre pot, da se prilagodi naši realnosti. Ta astrološki pojav bo imel najmočnejši vpliv na štiri znake zodiaka, pišejo na portalu StyleCaster.

Bik

V tem obdobju se bo bik naučil veliko o tem, kako je videti zdravo partnerstvo. Ali se želite osvoboditi zaveze, ki ste jo nekomu dali? Čeprav lahko ta sončni mrk nakazuje, da ste pripravljeni na razhod z nekom, lahko pomeni tudi, da se odnos razvija v nekaj drugačnega; nekaj močnejšega in bolj zdravega.

Profimedia

Kakor koli že, ta sončni mrk vam bo povedal veliko o tem, kaj tvori vašo zvezo (in kaj povzroča, da razpade). Če nekdo želi biti v vašem življenju, bo!

Lev

Pripravite se na globoko osebno spremembo med tem sončnim mrkom. Ta sončni mrk se bo zgodil v vaši četrti hiši doma in družine, zato lahko naznanja spremembo v vaši domači dinamiki.

Morda ste se pripravljeni preseliti v nov kraj, pozdraviti novega družinskega člana ali preprosto preoblikovati svoj življenjski prostor.

Vendar, ko zapustite svoje gnezdo in se odpravite v neznano, je pomembno vedeti, da lahko traja nekaj časa, da vaše novo življenje požene korenine.

Profimedia

Tudi če preprosto preurejate in temeljito čistite svoje stanovanje, lahko postopek zagotovo vzbudi nekaj zapletenih čustev. Kakor koli že, naučili se boste, da dom ni nujno lokacija, temveč stanje duha.

Škorpijon

Kljub vaši specifični naravi ste eno najbolj transformativnih horoskopskih znamenj. In čeprav bo vaše življenje kmalu postalo zelo zasedeno, ste popolnoma sposobni obvladati tisto, kar sledi!

Ko se sončni mrk zgodi v vaši prvi hiši, ki predstavlja vašo osebnost, lahko predstavlja začetek velike spremembe identitete.

Profimedia

In čeprav lahko sončni mrk privede do velikega in monumentalnega dogodka, je lahko njegov vpliv tudi preprost in subtilen, a globoko oseben. Prerasli ste trenutne okoliščine in ste pripravljeni poskusiti nekaj novega.

Vodnar

V tem obdobju boste delali na osebni rasti in razvoju. Najprej pa morate biti pripravljeni žrtvovati svoj čas za svoj uspeh!

Ker se ta sončni mrk dogaja v vaši 10. hiši ambicij in javne podobe, vas vodi v novo obdobje na vaši poklicni poti.

Profimedia

Morda se pripravljate pustiti službo in se začenjate prijavljati za novo. Morda se pripravljate sprejeti napredovanje ali celo popolno spremembo kariere. Vsekakor je čas, da sprejmete priložnosti, ki se vam ponujajo, saj ste pripravljeni nanje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.