N. V. | 6. 11. 2022, 17:09

Zodiakalna znamenja razvrščena od najbolj do najmanj temperamentnega

Profimedia

Skoraj vsi imamo svojo prismuknjeno stran. Nekatera horoskopska znamenja to skrivajo bolje kot druga, nekatera pa so na to ponosna.

Imate popolnoma norega prijatelja? Ali poznate ljudi, ki so se pripravljeni v sekundi odločiti za potovanje okoli sveta brez denarja in samo z nahrbtnikom? Ali poznate osebo, ki trpi zaradi pretirane razdražljivosti? Morda je za to kriv zodiak.

Nadaljujte z branjem in poiščite odgovore. Za vas smo razvrstili zodiakalna znamenja od najbolj do najmanj temperamentnega:

1. Dvojčka

Dvojček je nor in prebrisan, zato raje pazite in se niti ne poskušajte zapletati v argumente z njimi. Njihova dvojna osebnost jim daje možnost, da se v nanosekundi spremenijo iz zelo prijaznega človeka v norca. So nepredvidljivi in nikoli ne veš, kaj se skriva za njihovim popolnim nasmehom.

2. Škorpijon

Škorpijoni so vedno v središču zmešnjave, a če vprašate njih, nikoli niso krivi. V glavi so si ustvarili iluzijo, da so zgolj žrtev okoliščin.

Profimedia

Po drugi strani pa, če nekdo resnično prizadene škorpijona, ne bo okleval, da bi takoj udaril nazaj. Škorpijoni najbolje znajo dati nekomu okus lastnega zdravila. Škorpijon ni nekdo, ki bi ga želeli razjeziti.

3. Oven

Če vprašate ovna: pravila obstajajo zato, da jih lahko kršite. Ne trudijo se, da bi ustrezali svetu: poskušajo upogniti svet, da bi ustrezal njim.

Profimedia

V srcu so zares dobri, a ko se bodo počutili necenjene in izrabljene, bodo pokazali svojo grdo stran. Ne bodo mogli zadržati svojega temperamenta in težko je reči, česa so sposobni v temnih trenutkih.

4. Devica

Pri devicah obstajata le ena pot – njihova pot. Po naravi so perfekcionisti in imajo svoje vnaprejšnje predstave o tem, kako naj bi vse izgledalo. Ni treba posebej poudarjati, da življenje ni popolno in nikoli nič ne gre po načrtih, zato ste lahko najbrž že veliko krat opazili kratkotrajno jezo devic. Pritožujejo se, prigovarjajo in kričijo, medtem ko poskušajo prepričati druge ljudi, da vidijo stvari po njihovo.

5. Vodnar

Vodnarji so tako inteligentni, da je strašljivo. Za karkoli naredijo, vam lahko zagotovijo povsem razumno razlago, zakaj je moralo iti tako. Z njimi se ne morete prepirati.

Profimedia

So dovolj pametni, da se izognejo umoru in zakrijejo sledi, če je treba. Seveda ne bodo šli do teh meja, ampak so tega več kot sposobni.

6. Lev

Impulziven, nepotrpežljiv, tekmovalen, popolnoma divji, dominanten in nepredvidljiv je le polovica vseh lastnosti, ki jih ima lev.

Profimedia

En trenutek bodo prijazni, naslednji trenutek pa bodo jezni. Na splošno so dobri ljudje, a ko so jezni, za to ve ves svet.

7. Kozorog

Jedro njihove norosti je želja po uspehu v življenju, delu in ljubezni. Naredili bodo vse, da dosežejo svoje cilje na vseh treh področjih.

Profimedia

Imajo velik prag razumevanja, a ko ta enkrat pregori, ni mogoče vedeti, česa so sposobni. Brez oklevanja se bodo maščevali tistim, ki jih razjezijo, in prizor ne bo lep.

8. Strelec

So impulzivni, lahkomiselni in svobodomiselni: zato ni čudno, da ste že kdaj opazili njihovo noro stran. Čeprav se jim marsikaj v življenju ponesreči, so na vse kar storijo vedno ponosni. Delanje napak je del življenja in strelci se jih ne bojijo, saj se zavedajo, da so proces učenja.

9. Bik

Čeprav obstajajo dnevi, v katerih bi lahko bil zdrav razum bika pod vprašajem, so ti dnevi redki. Ko se zgodijo, so povezani z njihovo impulzivnostjo in strastjo.

Profimedia

Njihov glavni problem je, da prehitro sklepajo. Kljub temu jih nihče nikoli ne bi označil za nore. Ponavadi so hladni, mirni in zbrani.

10. Ribi

Ribe so sanjači, lovci sanj in zelo čustveni: zato je pričakovano, da so malce nori. Pričakovano, a zmotno. Ribe niso borci in komaj kdaj dovolijo, da njihova norost pride na dan. Veliko raje utapljajo svojo žalost v umetnosti ali vinu in se tako pomirijo s trenutno situacijo, kot da bi okoli vsega delali velik hrup.

11. Rak

So občutljivi in empatični ter niso sposobni namerno škodovati drugi osebi, tudi če jo prizadanejo. Raki imajo tako veliko srce, da se vsake težke situacije lotijo z razumevanjem in z namenom odpuščanja. Verjamejo, da bo srčni pogovor prinesel veliko boljše rezultate kot prepir.

12. Tehtnica

Tehtnice dajejo velik poudarek na ravnovesje, zato ni čudno, da so najmanj nori med vsemi zodiakalnimi znamenji. 

Profimedia

Sovražijo dramo in se izogibajo prepiru, kadar koli je to mogoče. Premislijo, preden ukrepajo, in vedno poskušajo videti drugo plat stvari. So tisti, ki se zavzemajo za mirno in harmonično življenje. Norost ni njihova skodelica čaja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.