N. V. | 14. 4. 2022, 19:30

Preverite, kateri ikonični film ustreza vašemu astrološkemu znamenju

Profimedia

Razkrivamo, kaj izbor filmov glede na horoskop pove o vas.

Na seznamu, ki ga je pripravil portal DDL, je 12 kultnih filmov iz 80. let prejšnega stoletja. Preverite, kateri film je najbolj primeren za vas, če ste po horoskopu ...

Oven - Prosti dan Ferrisa Buelerja

Bolj kot karkoli vas privlačijo avanture in ne marate igrati po pravilih. Radi ste vodja. Ta "privilegij" izkoristite tako, da pokažete svoj občutek za pravičnost.

Bik - Jeklene magnolije 

Ste močni, zanesljivi, vzdržljivi, trmasti in ne obupate zlahka. Moč najdete v ljudeh, ki vam blizu in cenite vse tiste dragocene trenutke, ki jih preživite z njimi.

Veste in sprejemate, da v življenju ne naletimo le na lepe stvari. Kljub temu veste, da obstaja možnost, da na vsako stvar pogledamo iz druge perspektive.

Dvojček - Umazani ples

Ste zelo družabna oseba – odprta in zabavna. Druženje z drugimi vas bogati. Svoje znanje radi delite z drugimi in vsako izkušnjo spremenite v pustolovščino.

Rak - Lepotica v rožnatem

Lahko ste odgovorni in stabilni, a hkrati trmasti in brezkompromisni. Lahko se spopadete z vsem, kar vam življenje pripravi, a ni vedno lahko. Nagnjeni ste k skrivanju stvari, zlasti lastnih čustev.

Lev - Top Gun

Po naravi ste živahni, pogumni, ustvarjalni in imate toplo srce. Vaša samozavest se včasih zdi pretirana, a na koncu vas vsi občudujejo zaradi vaše sposobnosti, da si dovolite biti tako samozavestni.

Devica - Izganjalci duhov

Lahko se spopadete z vsemi stvarmi, ki vas strašijo in jih na prvi pogled ne razumete. Toda kot analitična in pridna devica si boste vzeli čas, da razumete stvari, ki vam niso znane. Največji pogum pokažete v trenutkih, ko bi pravzaprav radi pobegnili.

Tehtnica - Ljubezni ne moreš kupiti

Ste velik zagovornik harmonije, lahko pa ste tudi brezupni romantik. Nagnjeni ste k izjemni sentimentalnosti in ljudem je ta vaša lastnost zelo všeč. V družbi ste priljubljeni, a vedno pozorni na tiste, ki so bolj umaknjeni in ne tako komunikativni.

Škorpijon - Gooniesi

Ste strastni, pametni in imate močno voljo. Ste precej pogumni in radi ste v središču pozornosti, čeprav si tega pogosto ne želite priznati.

Privlačijo vas temne, malo strašljive stvari – obožujete tisti občutek adrenalina, ko se nečesa bojite, pa naj bo to višina ali dobra grozljivka.

Strelec - Footloose

Vedno ste v gibanju, vedno iščete novo vznemirjenje in način, kako popestriti svoje življenje. Če nasprotujete avtoriteti in kršite pravila - je to za vas še večji izziv! Ne bojte se nevarnosti in tveganj, zlasti ko gre za stvari, v katere trdno verjamete.

Kozorog - Karate Kid

Ste ambiciozni, vztrajni, dosledni in realistični. Ne obupate zlahka in imate velike cilje. Veste, da lahko dosežete vse, kar si zamislite. Radi imate dobre učitelje in vzornike, zelo jih cenite.

Vodnar - Odpadniki

Ste oseba, ki vsekakor razmišlja izven okvirjev in vedno naredi vse na svoj način. Ste samozavestni, neodvisni in precej ekscentrični. Nihče vas ne more "razvozlati". S skrivnostjo vašega šarma privlačite ljudi okoli sebe.

Ribi - Ostani z menoj

Ste prijazni, polni sočutja in zvesti prijatelji. Ljudje so radi v vaši bližini, saj v vas ni niti kančka sebičnosti. Predani ste tudi v romantičnih odnosih. Vedno boste ostali z ljudmi, do katerih vam je mar – v dobrem ali slabem.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.