25. 7. 2022, 11:15

4 horoskopska znamenja, ki se jim to vroče poletje nasmiha filmska ljubezenska romanca

profimedia

Dolgi dnevi, visoke temperature in dopusti so v teku, zvezde pa bodo glede naravnost filmske ljubezenske zgodbe še posebno naklonjene štirim horoskopskim znamenjem. Preverite, ali ste med njimi.

Verjetnost, da se boste do ušes zaljubili, je večja, če pripadate naslednjim štirim horoskopskim znakom. Odločitev o tem, ali boste tej zagledanosti sledili, je zvezdam navkljub še vedno vaša.

Oven

To poletje boste zvezda šova. Položaj Jupitra zagotavlja neizčrpen vir samozavesti in prav takšni se boste počutili zares odlično v svoji koži. Prav ta iskrena neposrednost in avtentičnost vas bo v očeh drugih ljudi naredila nadvse privlačne. Ljudje bodo občudovali vaš pogumni duh, med njimi pa se bo našla tudi tista posebna oseba, ki bi lahko postala vaš sopotnik v prihodnost, ki si jo zaslužite.

Lev

Poletje je tudi sicer letni čas, v katerem levi in levinje blestijo, letos pa bodo glavne zvezde sezone (in praznovanje rojstnega dne ne bo edini razlog za to). Planeti se bodo na nebu zvrstili tako, da bodo v vaše življenje pripeljali osebo, za katero si sicer nikoli ne bi mislili, da bi se vanjo lahko zaljubili. Pričakovanja pa so eno, medtem ko je stvarnost, tokrat na vašo srečo, nekaj povsem drugega. To razmerje bi lahko bilo tudi dolgotrajnejše, zagotovo pa bo nadvse romantično.

Tehtnica

To poletje bo tehtnicam prineslo veliko ljubezni in lepote, kar se tiče razmerij. Kot magnet boste za številne oboževalce, in ker bo med snubci tudi tisti pravi, je čas idealen za to, da si ustvarite razmerje, o katerem ste od nekdaj sanjali. Vse, kar morate storiti, pa je, da brzdate svoje dvome v to, da ste ’preveč intenzivni’ za druge, in si dovolite verjeti, da si ob sebi zaslužite nekoga, ki vam bo stal ob strani v dobrem in slabem, ob uspehih in porazih, pa tudi vsem, kar pade vmes.

Strelec

Če se bo na jesen kdo lahko pohvalil z izjemno ljubezensko sezono, bodo to strelci. Malo divji, svobodoljubni strelci, ki znajo uživati poletje, bodo tokrat dobro izkoristili svojo ljubezen do spogledovanja. Medtem ko se boste zaljubljali, se bodo planeti zvrstili v formacijo tako, da se vam bo uresničila najbolj goreča želja. Za vas imamo samo še en nasvet: bodite pripravljeni na to, da se v romanco, ki se obeta, vržete z vsem srcem.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.