1. 7. 2022, 09:00

Ta 4 horoskopska znamenja so pripravljena BIVŠIM uničiti prihodnja ljubezenska razmerja

profimedia
Ta 4 horoskopska znamenja so pripravljena BIVŠIM uničiti prihodnja ljubezenska razmerja (foto: profimedia)

Če ste nagnjeni k nezdravim navezavam na svoje nekdanje partnerje, lahko za to okrivite tudi zvezde. Za nekatera horoskopska znamenja je namreč verjetneje, da se bodo trudila pokvariti aktualna razmerja svojih bivših.

Nekateri zodiakalni znaki imajo več težav sprejeti dejstvo, da je ljubezni konec. Ste med njimi?

Škorpijon

Ni malo ljudi, ki se težko sprijaznijo, da je za aktualnim partnerjem pestra ljubezenska zgodovina, nekaj pa jih je, ki zlepa ne izpustijo tudi svojih bivših. Eden takšnih je škorpijon. Za to vodno znamenje ne bi bilo nič čudnega, če bi se v navalu ljubosumja zatekel celo h grožnjam, da bo novemu ljubimcu ali ljubimki razkril intimne aspekte svoje afere z bivšim.

Ribi

Sanjavim ribam je včasih težko ostajati v tukaj in zdaj, saj se njihove fantazije z njimi rade nostalgično poigrajo. Ker v njih še dolgo po končanem razmerju tli ogenj ljubezni in strasti, v knjigi življenja s težavo obrnejo novo poglavje. Če je prizadetost huda, lahko padejo tudi ostre in krute besede, kar v dobi interneta lahko dobi obliko serije jeznih in solzavih e-mailov.

Strelec

Ko to ognjeno znamenje samo zasluti, da želi sedanji partner z njim prekiniti razmerje, ga bo prehitel in mu dal sam ’košarico’. Ker to za seboj potegne cel kup nerazčiščenih zadev, v tozadevnih zadevah strelec nato ne more rasti in se v svoji nedoraslosti neprestano vrača ter odmika od svojega bivšega partnerja, kar v obup spravlja njegove nove partnerje.

Rak

Ko se raki navežejo, se zares navežejo. Skoraj oklenejo partnerja, kar postane problem, če se razmerje prekine. Ko raki izvedo, da se je v stanovanje, ki sta ga delila z nekdanjim, vselil nekdo nov, bi zato lahko skušali priti v stik z novim ljubimcem ali ljubimko in z njima deliti solzavo verzijo minule ljubezenske epizode v upanju, da bi se jima zamislili. Najbolj zanimivo je, da rakom včasih taktika celo uspe. Ni namreč tako redko, da se na koncu vrnejo k svojim bivšim.

Še pojasnilo: zgoraj našteti atributi so povsem generične narave in po tradiciji pripisane nekaterim zodiakalnim znakom. Četudi ste rojeni v enega od naštetih sončnih znamenj, vse zgoraj navedeno ne velja nujno tudi za vas.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.