N. V. | 2. 8. 2022, 09:16

Kako se bo vaš partner obnašal po razhodu, je odvisno od njegovega astrološkega znamenja

Profimedia
Kako se bo vaš partner obnašal po razhodu, je odvisno od njegovega astrološkega znamenja (foto: Profimedia)

Odkrijte, kaj pravijo zvezde o slogu razhoda. Lahko razmislite o preteklih partnerstvih, morda vam bo to pomagalo zaceliti stare rane – pa tudi razložiti vedenje vašega nekdanjega partnerja.

Večino odnosov začnemo zaslepljeni z možnostjo raziskovanja potenciala novega partnerstva. Če in ko se konča, smo prisiljeni opustiti ne samo to, kar je bilo, ampak tudi svoje upanje na to, kar bi lahko bilo. Namesto aspiracije nam ostaneta praznina in srčna bolečina – in vsako znamenje zodiaka se s temi občutki sooča drugače.

Razhod je precej univerzalna izkušnja, a obstaja neomejeno število pristopov k ločitvi. Včasih je eden najhujših delov razhoda odkritje, da imata s svojim nekdanjim ljubimcem popolnoma različna sloga razhoda. Če si želite vzpostaviti stik s pogovorom, vaš bivši pa si ne želi nič drugega kot to, da se pretvarja, da vas nikoli ni spoznal, se lahko njegov ledeni odnos zdi kot sol, potresena na rano. Druga možnost je, da vas lahko čaka nekaj neprijetnih spopadov, če ste tip človeka, ki se hitro pobere, medtem ko vaš nekdanji partner sprejema celibat.

Na srečo astrološki nauki ponujajo brezmejen vpogled v razhode. Vaše horoskopsko znamenje opredeljuje vašo osebnost, osnovne preference in vaš odnos s svetom. Angleški portal Her Way razkriva, kako se različna astrološka znamenja soočijo z razhodom romantične zveze.

Ni presenetljivo, da vam lahko znamenje pomaga prepoznati in razumeti strategijo za izhod iz razmerja. 

Oven

Nočete prekiniti zveze z ovnom. Tako ponorijo od bolečine, da počnejo iracionalne stvari. Oven bo naredil skoraj vse, samo da bi vas prizadel nazaj.

Profimedia

Če imate ljubosumne prijatelje, ne bodite presenečeni, ko boste izvedeli, da je vaš nekdanji partner/ka spal z enim ali več od njih takoj po razhodu samo zato, da bi vas prizadel in vam na nek način povrnil.

Za takšno vedenje ni opravičila, a pustolovski duh ovna preprosto ne dovoli, da bi odreagiral drugače. Torej, bodite pripravljeni na vse.

Bik

Ni se vam treba bati bika. Lahko se spopade z razhodom. Ne bo načrtoval strašnega maščevanja, ker ve bolje. Ve, da ne bo šlo, zato se niti ne bo trudil.

Profimedia

Biki so zelo racionalni. Trpeli bodo v tišini in se morda lotili poezije ali glasbe. Našli bodo mir in vas bodo lepo in tiho preboleli.

Dvojčka

Postanejo nekdo povsem drug. Običajno so zelo družabni in srečni ljudje, toda ko se z nekom razidejo, se vrnejo v svoj svet.

Profimedia

Dvojček ne bo skoval načrta, kako bi vas dobil nazaj, ker ve, kdaj je razmerja konec. Ve, da nima smisla vztrajati. Tako bo sam s svojimi mislimi, dokler ne gre naprej.

Rak

Ne bo imel časa za bolečine. Raki bi verjetno čustveno razpadli, če bi dovolili, da nanje vpliva dejstvo, da je konec zveze.

Zato se namesto tega poglobijo v delo. Njihov urnik je tako natrpan, da preprosto nimajo časa razmišljati o vajinem razhodu.

Profimedia

Izogibali se bodo ljubezni in vsemu, kar je povezano z njo. Tako se bodo obnašali, dokler ne ugotovijo, da je med vama konec, in nadaljujejo z zmenki.

Lev

Delali se bodo, kot da je vse v redu. O razhodu se bodo celo šalili, a resnica je, da so v čustveni zmedi. A ponosni levi tega ne bodo nikoli priznali. Nočejo pustiti vtisa, da jim nekaj ni uspelo.

Profimedia

Svoja čustva skrivajo pred drugimi in tudi če so videti, da so v redu, niso. Tako močno jih boli, a tega nikomur ne dovolijo videti.

Devica

Radi imajo nadzor nad situacijo in ko ta uide, postanejo jezni. Zahtevali bodo odgovore in vas nadlegovali, dokler jih ne bodo dobili. Tako organizirana oseba preprosto ne prenese kakršnega koli nereda – fizičnega ali čustvenega.

Profimedia

Njegova radovednost ne pomeni, da se ne morejo sprijazniti z dejstvom, da ne boste več skupaj. To pomeni, da jih boli. Samo vedeti morajo. Če razkrijete razlog za razhod, vas bodo pustili pri miru.

Tehtnica

Naredili bodo skoraj vse, samo da bi ublažili bolečino. Običajno so tehtnice racionalne in hrepenijo po stabilnosti. V vsem želijo najti ravnovesje. Ko pa pride do zlomljenega srca in razhoda, takoj izgubijo nadzor.

Profimedia

Ne bodo vas preganjali ali motili, vendar bodo počeli skrajne stvari, kot da so izgubili vso racionalnost in zdrav razum, ki so ga imeli.

Škorpijon

Čeprav nista več skupaj, po tihem še vedno upajo, da bosta kmalu spet. Druga znamenja se pomirijo z dejstvom, da je zveze konec, toda škorpijoni preprosto ne morejo naprej.

Profimedia

Običajno so škorpijoni zelo občutljivi in vsaka sprememba jih čustveno zadene. Zaradi tega ne bodo delali velikega hrupa in ne bodo iskali pozornosti.

Strelec

Če jih zavržete, bodo eksplodirali od besa. Strelci razhodov ne prenašajo tako dobro. Njihova prva reakcija bo jeza. Ne morejo se nadzorovati, zato bodite pripravljeni na vse.

Profimedia

Toda, ko se bodo umirili in bo strast popustila, jim bo žal za to, kar so storili, in verjetno se vam bodo opravičili. Torej, dovolite, da se poljubita in pobotata, ker vas bodo takrat resnično izpustili.

Kozorog

Zaprli se bodo vase in poskrbeli, da se nihče ne bo približal. Kozorogi potrebujejo dolgo časa, da se po razhodu pozdravijo, ker se strašno bojijo, da bodo znova prizadeti.

Profimedia

Morda vas bo presenetil takšen odziv kozoroga, saj so po navadi hladni in se zdijo brez čustev. V resnici so res čustveni. Stvar je v tem, da vse držijo zase.

Vodnar

Glede razhoda bodo zelo razumni. Ne bodo delali nobenih scen. Razhodu se bodo poskušali približati z intelektualne ravni.

Poskušali bodo ugotoviti vse prednosti in slabosti vajinega razhoda in poskušali najti rešitev, zaradi katere bodo ponoči bolje spali.

Profimedia

Morda se vam to zdi preveč, a tako se vodnarji spopadajo z vsem slabim, kar se jim zgodi v življenju. To je najboljši način zanje in tako se najhitreje pozdravijo.

Ribi

Odlebdeli bodo v svojem sanjskem svetu in poskušali pozabiti, da je razmerje kdaj obstajalo. Poskušali se bodo znebiti vsakega najmanjšega spomina na vas. Tako je lažje.

Profimedia

Ker če vidijo nekaj, kar jih spominja na vas, bodo vsi ti spomini prihiteli nazaj in jim ne bodo dovolili, da vas pozabijo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.