Facebook skupino Ploščata zemlja preimenoval v Okrogla zemlja: "Pobesneli so!"

Nov administrator je bil trol!

17. 12. 2020, 12:34 | Prosti čas

              Facebook skupino Ploščata zemlja preimenoval v Okrogla zemlja: "Pobesneli so!" (foto: profimedia) profimedia

V eni od tisočev Facebook skupin se je včeraj zgodil en mali 'konec sveta'. Skupini balkanskih sledilcev Ravna Zemlja (Ploščata zemlja) je novi administrator spremenil ime v Okrugla Zemlja (Okrogla zemlja), članom skupine pa se je skoraj zmešalo od togote.

Izkazalo se je, da so bili dosedanji administratorji skupine zelo neprevidni, saj so za administratorja nastavili nekoga, ki ga niso dobro preverili. Ta je težko čakal dan, ko bo lahko člane vrhunsko potrolal. In to na najbolj veličastno možen način: s spremembo imena skupine. Z novim imenom bodo morali zdržati še 27 dni.

Človek, ki ga družbena omrežja zdaj slavijo kot velikega junaka, je Mustafa Sejdinović, ki je na Facebooku sam pojasnil, kaj se je zgodilo.

"Dragi moji in drage moje, vem, da je ta prekleta 2020 strašno težka, ampak zato imate mene, da vam polepšam dan, teden, mesec ali morda kar celo leto. No, za tole gre: Bil sem član skupine Ploščata Zemlja, to je ena nabirka popolnih norcev, in neprestano je v meni ždela želja, da bi jim nekaj ušpičil, amapk kako? Brez milosti so v skupini blokirali vse 'globusarje', tako da sem se mora brzdati in čakati. No, potem so pa včeraj članstvo vprašali, če bi si želel kdo biti administrator. Nisem okleval, takoj sem se javil, in pomislite, dali so mi administratorske pravice. Meni, ki me niti ne poznajo, in ki bi ga lahko preverili z že enim klikom na moj profil. Moj trenutek je prišel in izkoristil sem ga spektakularno. Poglejte te skrinšote, in uživajte.

Srečno nam v 2021, pa naj bo leto boljše od 2020. P.S. Spremenil sem jim ime v Okroglo zemljo, zdaj pa tega ne morejo popraviti še 27 dni. Prelepo!"

Wow!

Dragi moji i drage moje, znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim...

Objavil/a Mustafa Musa Sejdinović dne Sreda, 16. december 2020