Horoskop: Napovedi za poletje in jesen za vseh 12 znamenj

Astro

30. 6. 2020, 08:23 | Prosti čas

              Horoskop: Napovedi za poletje in jesen za vseh 12 znamenj (foto: Shutterstock) Shutterstock

Kaj lahko pričakujemo v drugi polovici leta 2020?

Oven

Poletje: Julija in avgusta boste polni energije in pozitivno naravnani. Samozavestni boste in bolj pripravljeni na nove izzive. Dobro kaže poklicnim obveznostim, ljubezenskim srečanjem, počitnicam. Imeli boste dovolj volje in energije, da dokončate določene obveznosti, ki bi se pozneje lahko zavlekle.

Jesen: Naporno obdobje bo polno pomislekov, dvomov in neodločnosti. Morda vas bo nekdo razočaral ali pa boste imeli občutek, da ste vi nekoga pustili na cedilu. Ne sprejemajte večjih odločitev, zlasti ne pod prisilo. Sprijaznite se z danimi okoliščinami in jih ne spreminjajte na silo.

Bik

Poletje: Julija in avgusta bo čas primernejši za sprostitev. Privoščili si boste več kot običajno in v tem zelo uživali. Tudi v ljubezni vas čaka pozitivno obdobje. Če imate partnerja, bosta v tem času sprejela pomembno odločitev ali izvedla večji nakup. Septembra bodite skromnejši in se osredotočite na delo.

Jesen: Izpostavljeni bodo odnosi, tako osebni kot poslovni. Odprti boste za mnenja drugih in sklepanje kompromisov, zato pričakujte dober napredek v poslovnih sodelovanjih. Tudi nova ljubezenska razmerja bodo dobro napredovala. December boste pričakali zadovoljni in mirni.

Dvojčka

Poletje: Družabni boste in brezskrbni. Muhasta finančna situacija vas lahko pahne v obup, zato med počitnicami malce brzdajte svojo zapravljivo naravo. Imeli boste veliko priložnosti za razvijanje osebnih talentov. Ustvarjalni poklici bodo še posebej dobro cveteli, zato si dajte duška.

Jesen: Čas bo primeren za obiske različnih delavnic in tečajev. Možno je, da boste spoznali nov krog ljudi, s katerimi boste delili podobne interese. To vas bo dodatno motiviralo in veselilo. V službi ne boste najbolj zadovoljni. Razmislite, kaj bi lahko sami storili, da izboljšate delovne okoliščine.

Rak

Poletje: Na začetku poletja se izogibajte večjim službenim obveznostim in dogovorom, saj se lahko hitro vse spremeni. Svojo energijo raje usmerite v načrtovanje počitnic, na katere se boste najverjetneje odpravili avgusta. Takrat boste dobro razpoloženi za druženja, nova poznanstva in simpatije.

Jesen: Možno je, da se boste znašli med dvema ognjema in poskušali delovati kot posrednik. Vaša vloga bo nehvaležna, saj lahko pričakujete, da bo nekdo prav vas krivil za lastne težave. Pozitivne spremembe v službi vas bodo proti koncu leta zelo razveselile. Morda boste dobili novo službo.

Lev

Poletje: Na vrsti bodo predvsem različni osebni podvigi. Morda se boste odločili za poletno šolo, ekskurzijo ali kakšno drugo dejavnost, prek katere boste širili svoja obzorja in obenem zadovoljili svojo radovednost. Če se ukvarjate s športom, boste v tem času naredili velik napredek.

Jesen: To bo, kot kaže, najnapornejše obdobje leta. Ne boste ravno pri volji za spremembe in nove projekte, a kaže, da vas bodo drugi silili k temu. Če ste prisiljeni v neko sodelovanje, boste morali stisniti zobe. Pojavile se bodo določene družinske težave, ki se jim čim prej posvetite.

Devica

Poletje: Čeprav bo čas počitnic, je zelo možno, da se boste zakopali v delo in pri njem vztrajali, dokler ne bo dokončano. Vse lepo in prav, toda mislite tudi na druge, ki so morda prav zaradi vaše vneme prisiljeni žrtvovati svoj dopust. Sodelovanja bodo malce napeta tudi zaradi vaše neučakanosti.

Jesen: To bo najobetavnejši čas za ljubezen in razna druženja. Odprti boste, duhoviti in očarljivi. Možni so romantični zmenki, izleti, pa tudi daljša potovanja. Zaupljivejši boste, zato se boste radi spuščali v intimnejše pogovore. Vaše počutje se bo novembra izboljšalo, a vseeno ne bo na vrhuncu.

Tehtnica

Poletje: Energije ne boste imeli na pretek, a boste dobro vijugali med različnimi obveznostmi in morebitnimi ovirami na poklicni poti. V drugi polovici poletja si privoščite dopust in se posvetite predvsem družini. Partnerski pogovori bodo v tem času terapevtski tako za vas kot za ljubljeno osebo.

Jesen: Utrujeni boste in manj motivirani. Možne so določene zdravstvene težave ali pa boste morda morali poskrbeti za bolnega družinskega člana. Izogibajte se družinskim prepirom in večjim odločitvam glede prihodnosti. Poskrbite, da boste konec leta pričakali v pozitivnem družinskem vzdušju.

Škorpijon

Poletje: Vaša delovna ali študijska vnema kljub vročim poletnim dnem ne bo popustila. Če ne prej, boste naloge opravili do avgusta, potem pa se odpravite na družinski dopust. Če nimate svoje družine, si privoščite oddih v družbi prijateljev ali partnerja in se povsem odklopite od delovnih obveznosti.

Jesen: Čeprav ste vajeni večino svojega dela opraviti sami, boste v tem obdobju po vsej verjetnosti morali več sodelovati z drugimi, prisluhniti njihovim mnenjem in rešitvam ter se prilagoditi njihovemu urniku. Bodite potrpežljivi in to vzemite kot še eno priložnost, da se naučite česa novega.

Strelec

Poletje: Čas bo primeren za daljši dopust, morda potovanje, pa tudi za uresničevanje večjih poslovnih ambicij. Zelo možno je, da boste v tem času naredili velik korak naprej v smislu svoje finančne situacije ali poklicnega napredka. Če ste mlajši, lahko s poletnim delom pridobite pomembne izkušnje.

Jesen: V ospredju bodo predvsem ljubezenski in drugi pomembni odnosi. Morda boste sprejeli pomembno odločitev glede partnerskega razmerja ali sveže ljubezenske zveze ali pa boste v tem času potrebovali oporo nekoga, ki vam v službenem ali študijskem okolju že dolgo stoji ob strani.

Kozorog

Poletje: Poudarek bo na družinskih vezeh in odnosih s tistimi, ki vam največ pomenijo. Čim več se pogovarjajte, saj boste na ta način lažje prišli do novih idej in rešitev za možne težave. V tem času so možna nova ljubezenska doživetja, ki bodo prebudila vašo strast in morda spremenila vaše prioritete.

Jesen: Na začetku jeseni boste imeli manj energije kot sicer, zato si vzemite več časa zase in za načrtovanje novih projektov. Čas je, da se malce razbremenite in določene stvari prepustite drugim. Če študirate, boste dobro izkoristili pozitivno pozno jesensko obdobje in zaključili več projektov.

Vodnar

Poletje: Družabni boste in boljše volje, zato bo čas nadvse primeren za dopust, preživljanje prostih uric s partnerjem ali družino. Če študirate, pričakujte plodno obdobje. Poklicna sodelovanja bodo prav tako poudarjena, lažje se boste prilagajali, izrazili svoje mnenje in sklepali kompromise.

Jesen: Začetek jeseni bo lahko naporen. Predvsem na delovnem področju boste naleteli na nekaj izzivov, ki vam bodo vzeli veliko energije. V tem času se izogibajte večjih izdatkov. Novembra in decembra boste veliko bolje razpoloženi, veliko si lahko obetate od različnih sodelovanj.

Ribi

Poletje: Pred vami je pozitivno obdobje. Privoščite si več sprostitve in druženj s prijatelji. Možno je, da boste lep kos poletja sodelovali pri nekem projektu, prek katerega boste stkali nove vezi, morda tudi romantične. V tem času lahko pričakujete boljši zaslužek pa tudi določene izdatke.

Jesen: Manj aktivni boste, morda boste manj sodelovali z drugimi in se lotili individualnih nalog. Še bolje tako, saj vam bodo drugi v tem času jemali preveč energije. Zaradi nepredvidenih dogodkov boste morda morali prilagoditi določene načrte glede prihodnosti, a se bo vse dobro izteklo.

Vir: Horoskop.si