Horoskop: Pomembne astro prelomnice do konca avgusta in v septembru

Astro

18. 8. 2020, 11:19 | Prosti čas | Vir: Elle
Horoskop: Pomembne astro prelomnice do konca avgusta in v septembru (foto: Unsplash/ Patrick Schneider) Unsplash/ Patrick Schneider

Preverite, kdaj vas v avgustu in septembru čakajo pomembne astrološke prelomnice, ki jih je vredno upoštevati v smeri boljšega počutja in dosega svojih ciljev.

19. avgust: Mlada luna v znamenju leva

To je vpliv, ki bo od vas zahteval manj rutine in strukture, ter več tveganja. Z nenehnim spraševanjem lahko ustvarite nekaj napetosti, če pa se osredotočite na odločitve, se boste z lahkoto umirili. To je pravi čas za konkretne načrte v smeri dosega vašega naslednjega pomembnega cilja. Odnosi bodo pozitivno naravnani, vendar se varujte pretirane ošabnosti.

22. avgust: Sonce vstopi v znamenje device

Ne glede na to, kako daleč ste in kam ste namenjeni, je to popolna priložnost, da se organizirate in obnovite vse, kar se da obnoviti. Informacije, zlasti tiste, ki so povezane z zdravjem in počutjem bodo ponovno ustvarile vaše zanimanje. Postavitev ciljev vas bo pripravilo na uspeh. Začeli se boste več gibati in paziti, kako se prehranjujete. Odnosom ne boste posvečali posebne pozornosti, pomembno vam bo le, da so urejeni.

2. september: Polna luna v znamenju rib

Analitična devica in mistični ribi se morda zdita težek duet, vendar dejansko ustvarjata odlično energijo.  Med tem tranzitom se bodo vaši cilji zdeli čarobni in navdihnjeni, in celo najbolj divje sanje si bodo zaslužile vaš analitični načrt za prihodnost. Privabite v svoje naročje to močno ravnotežje, da bi spodbudili tako ambicijo kot tudi kreativnost.

9. september: retrogradni Mars v Ovnu, zaključi se 13. novembra

Mars se giba retrogradno samo enkrat na dve leti, tako da so lahko njegovi učinki presenetljivi. Mars je planet akcije in med njegovo retrogradno potjo se lahko pojavi občutek, da se odnosi in stvari rušijo. Zdi se, da se načrti in odločitve vlečejo, pot do katerega koli cilja pa je vse prej kot preprosta. Če se v tem času usmerite navznoter, je to pravi čas, da ponovno ocenite vsa področja svojega življenja, kjer se čutite jezni ali nestabilni.

17. september: Mlaj v znamenju device

Če ste v zadnjem času dobesedno garali je ta vpliv tukaj, da vas opomni, da se trdo delo izplača. Vzdržljivost in podrobnosti so teme tega vpliva, zato je to odličen čas, da preizkusite svoje meje. Namere okoli dela in zdravja bodo vaše glavne prioritete. Ne pozabite pa na spontanost, ki bo malce okrnjena.

22. september: Jesensko enakonočje

Jesensko enakonočje predstavlja dan, ko začnemo preusmeriti fokus na razmišljanje, kako lahko kreativnost in pridnost uporabimo, da izboljšamo svoj položaj. Ko se dnevi začnejo krajšati, vas to lahko spominja, da počasi prihaja zima. To je pravi čas za ohranjanje trdne strukture in načrtovanje. Najbolj pomembno je, da ne pozabite pregledati malenkosti in razmišljati o svetli prihodnosti.

22. september: Sonce vstopi v znamenje tehtnice

To je čas, ki vas usmerja k temu, da poiščete ravnotežje. Če obstajajo področja v vašem življenju, ki se vam ne zdijo poštena ali pravična, se bodo v tem času zadeve pokazale v pravi luči. Medtem ko ta vpliv tehta vaše možnosti, se ne zatikajte v neodločnosti, ampak pogumno prodrite naprej. Tehtnici vlada tudi Venera, planet lepote, zato se prepustite umetnosti ali kulturi v smeri še boljšega navdiha.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash