Kako premagamo težave z akaško podporo?

Lisa Barnett

7. 1. 2021, 10:07 | Prosti čas

              Kako premagamo težave z akaško podporo? (foto: profimedia) profimedia

Akaški zapisi vsebujejo neskončno modrost in Božanski vir energije z najvišjo energijsko vibracijo, ki jo lahko dosežemo. Vse, kar moramo storiti, da si zagotovimo zdravljenje iz akaškega polja, je odpreti svoj zapis in dovoliti energiji, da nas zajame. Prosimo svoja Bitja svetlobe, da nam pomagajo očistiti in sprostiti stare energijske vzorce, ki nam več ne služijo.

Za učenje, kako uporabljati akaški zapis z namenom pridobivanja informacij in zdravljenja so potrebni čas, osredotočenost in pozornost pri delu z različnimi področji znotraj našega zapisa.

Pet molitev za odstranjevanje duševne in čustvene blokade iz naše preteklosti, ki nam omogočijo, da se premaknemo naprej v življenju.

1. Molitev odpuščanja

2. Molitev za telesno čiščenje

3. Molitev za čiščenje energij drugih ljudi

4. Molitev za čiščenje entitet in energijskih vzorcev

5. Molitev za uglaševanje z vašo dušo

Molitev odpuščanja

Božanskost, Duh, Vir, prosim, pomagajte mi doseči stanje odpuščanja komur koli in čemur koli, kar me je prizadelo, zavedno ali nezavedno, vse od začetka časa do sedanjega trenutka. Zdaj jim odpuščam in sproščam vso energijo preteklosti.

Božanskost, Duh, Vir, prosim, pomagajte mi doseči stanje odpuščanja sebi za kakršno koli bolečino, ki sem jo prizadejal(a) drugim, zavedno ali nezavedno, vse od začetka časa do sedanjega trenutka. Zdaj si odpuščam in sproščam vso energijo preteklosti.

Božanskost, Duh, Vir, prosim, pomagajte mi doseči stanje odpuščanja sebi za kakršno koli bolečino, ki sem jo prizadejal(a) sebi, zavedno ali nezavedno, vse od začetka časa do sedanjega trenutka. Zdaj si odpuščam in sproščam vso energijo preteklosti.

Priklicujem moč Milosti in odpuščanja, da preobrazijo moje telo, um in srce, ko se vračam k svoji božanski nedolžnosti. In tako je.

Molitev za telesno čiščenje

Božanska Mati, Oče, Boginja, Bog in Bitja svetlobe mojega akaškega zapisa, prosim, objemite me in me podprite, ko se odpiram prejemanju zdravljenja in čiščenja na večdimenzionalnih ravneh.

Prosim, odstranite kakršne koli blokade, ki mi več ne služijo, iz katerega koli časa, prostora ali dimenzije.

Prosim, nadgradite moje fizično in eterično telo, da bom z lahkoto sprejel(a) več svetlobe.

Prosim, odklenite, sprostite, očistite in odprite moje večdimenzionalno srce na vseh ravneh in dimenzijah.
Prosim, pomagajte mi doseči odpuščanje v vseh časih in prostorih ter očistite vso s tem povezano karmo.

Iz srca se vam zahvaljujem za vašo božansko ljubezen, modrost in milost. Amen.

Molitev za čiščenje energij drugih ljudi

Mati, Oče, Boginja, Bog, prosim, pomagajte mi očistiti in sprostiti vse zunanje energije, ki so v mojem telesu, avri in energijskem polju.

Prosim, pošljite jih nazaj k osebi, od katere so prišle. Ali pa jih pošljite Božanskemu viru, da jih pretvori v najvišje dobro vseh. Napolnjen(a) sem z mojo najčistejšo energijo in najvišjo vibracijo, kar jih lahko trenutno imam.

Molitev za čiščenje entitet in energijskih vzorcev

Pozivam nadangela Mihaela in njegove legije, da se pridružijo akaškim Bitjem svetlobe in Božjemu viru.

Prosim, obdajte me s svojo svetlobo in ljubeznijo ter me varujte in ščitite, ko ukažem sprostitev vseh energij, motenj, misli, občutkov, vzorcev, programov in vtisov v vsem času in prostoru, v vseh dimenzijah in na vseh ravneh ter v vseh prostorih in nivojih, ki niso v sozvočju z mojim najvišjim akaškim načrtom. Naj zapustijo moje telo, misli in energijsko polje zdaj.

Bitja svetlobe, prosim, odstranite in prenovite to energijo v najvišje dobro vseh.

Prosim, napolnite me z informacijami akaškega zapisa, ki so v moje najvišje dobro, ter z najvišjo fizično ravnjo energije in informacij, kar jih lahko zdaj ponotranjim.

Hvala za vaše današnje zdravljenje.

Molitev za usklajevanje s svojo dušo

Duh, Vir, Vesolje, prosim, pokažite mi, kakšen je občutek biti najvišji, najsvetlejši, najobsežnejši in usklajeni jaz, kar sem jih lahko danes.

Prosim, odprite moje srce spoznanju resnice o moji božanskosti in mi dovolite prejeti vse dobro, kar je znotraj in zunaj. Prosim, vodite me pri mojih nadaljnjih korakih lahkotnega in milostnega doseganja obilja v vseh pogledih.

Več o tem, kako dostopiti do svojih akaških zapisov v knjigi Neskončna modrost akaških zapisov na povezavi TUKAJ.

Lisa Barnett
Neskončna modrost akaških zapisov
Prevod: Nina Krajnc
Založba: Zavod Gaia planet Celje (Cangura)

Pripravila: Mirela Smajić
FB: @izbranozmirelo
IG: izbrano_z_mirelo
www.pravljicna-agencija.si