Ljubitelji mačk imajo zdaj čisto svojo aplikacijo za iskanje zmenkov

Tabby Dates

10. 8. 2020, 12:37 | Prosti čas

              Ljubitelji mačk imajo zdaj čisto svojo aplikacijo za iskanje zmenkov (foto: Tabby Dates) Tabby Dates

Spoznate nadvse zanimivo osebo in se nadejate zabavne romantične prihodnosti, ko ugotovite, da ne mara vašega mačjega družinskega člana? To težavo zdaj rešuje nova aplikacija Tabby Dates.

Aplikacija, ki je na voljo za iOS in Android telefone, je primerno izšla na mednarodni dan mačk, ustvarila pa so jo Leigh in Casey Isaacson kot menda logični odgovor na že obstoječo aplikacijo, na kateri lahko zmenke iščejo ljubitelji psov.

Aplikacija deluje kot katerakoli druga aplikacija za iskanje zmenkov, le da poleg svojega profila z informaciji izpolnite še profil za vašega mačjega ljubljenčka (če želite, seveda). Aplikacija potem nudi tudi raznolike ugodnosti okoliških trgovin za male živali in opozarja na morebitne »mačje dogodke« v bližini.

FOTO: Takole označite lastnosti vaše mačke:

Tabby Dates

Nedavno tega je raziskava namreč pokazala, da moški, ki na profilnih fotografijah aplikacij za zmenke pozirajo s svojimi mački, prejmejo manj zanimanja, zato sta se Leigh in Casey odločila, da zaobideta neprijetni stereotip samotarjev, ki imajo raje mačjo kot človeško družbo.

Med uradnimi ambasadorji nove aplikacije sta spletna vplivneža Sterling 'TrapKing' Davis in Nathan Kehn, znan tudi kot Nathan the Cat Lady. »Iz prve roke vem kako je, ko sediš nasproti osebe, ki jo imaš rad in te ta oseba pogleda v oči in reče, da želi biti s tabo, ampak noče živeti z mački,« je napisal Nathan, ki si sicer lasti štiri mačke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Head butts and slow blinks good people, the @tabbydates app is about to launch on August 8th (International Cat Day) the app will be available in Canada, UK, Australia, and the United States!! Y’all ready? I’m over here trying to get my profile pictures right!! I don’t know if any of these are good, I’m just happy to be apart of a dating app where ladies don’t swipe left if you have a picture with your cats!!What y’all think? Any of these good? Go to www.tabbydates.com to sign up for early access and then tag me and my bro @nathanthecatlady on some of them profile pics with your kitties!! #trapneuterreturn #tnr #cats #trap #animawelfare #catmenunite #animalrescue #blackcommunity #uknowwhereyocatat #kittens #trapqueen #hiphop #fixthefixers #catpeopleunite #catsmusicme #rjthecat4ever #theogtk #love #trappincats #cuffapet #sterlwerld #justtrapcats #servinjack #tnrqueens #saveallofem #communitycats #dowhatyoulove #purrackobama

A post shared by Sterling “TrapKing” Davis (@the_original_trapking) on

Delež dobička z aplikacijo Tabby Dates bodo namenili skupinam, ki rešujejo prosto živeče mačke, s kampanjami pa bodo zavetiščem pomagali pri posvojitvi mačk, ki čakajo na lastnika.

Naslovna fotografija: Nathan Kehn, vplivnež in ambasador aplikacije, s svojimi mačjimi sostanovalkami Princess, Pickles, Ginger in Annie (via Tabby Dates Press Kit).