Na postaji podzemne slekel svojo majico in z njo oblekel psa, ki je premražen ležal na tleh (video)

Ganljivo

31. 8. 2020, 14:19 | Prosti čas

              Na postaji podzemne slekel svojo majico in z njo oblekel psa, ki je premražen ležal na tleh (video) (foto: Shutterstock) Shutterstock

Bil je eden najbolj mrzlih dni v brazilskem Sao Paulu, ko je nastal pričujoči posnetek.

Brata Fernando in Felipe Gabriel sta na postaji podzemne železnice v Sao Paulu kupovala vozovnice, ko sta v bližini na tleh zagledala osamljenega psa, ki se je tresel od mraza.

Felipe ni dvakrat pomislil, ampak je sredi vsega vrveža in na presenečenje mimoidočih začel slačiti svojo jakno, pulover in nazadnje kratko majčko. Majčko je nato dal na stran, si oblekel nazaj pulover in jakno, z majčko pa potem začel počasi oblačiti premraženega kužka. Ta ne samo da mu je to pustil, celo z repom je začel migati.

Video:

Celotno dogajanje je posnel Fernando, ki je pozneje za spletno stran The Dodo povedal: "To je brat naredil popolnoma spontano in bilo je zelo ganljivo."

Felipe ni pričakoval, da bo kdorkoli opazil njegovo dejanje, vendar je brat video objavil na YouTube, kjer si ga je v dveh dneh ogledalo čez 50.000 ljudi. Uporabniki so v komentarjih pod videom izrazili številne pohvale nad storjenim.

(naslovna fotografija je simbolična)