Policija zaradi kršenja protikoronskih pravil prekinila svingersko zabavo

Zasačili 40 ljudi

7. 12. 2020, 19:20 | Prosti čas

              Policija zaradi kršenja protikoronskih pravil prekinila svingersko zabavo (foto: Shutterstock) Shutterstock

Nemška policija je v soboto zvečer v mestu Karlsruhe zaradi kršenja pravil za zajezitev novega koronavirusa prekinila svingersko zabavo, ki se je je udeležilo okoli 40 ljudi.

Kot je danes navedla policija v Karlsruheju, so v soboto zvečer posredovali v hotelu, ki je bil za namen zabave spremenjen v svingerski klub, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Zasačili so okoli 40 "zelo pomanjkljivo oblečenih" moških in žensk, starih od okoli 20 pa do okoli 50 let.

Udeleženci niso nosili zaščitnih mask in ohranjali ustrezne medsebojne razdalje, je še navedla policija. Po prihodu policistov so se morali obleči, povedati svoje podatke in zapustiti hotel. Policija je proti udeležencem zabave, za katero so morali odšteti sto evrov, uvedla preiskavo.

O podobni zabavi, ki so jo prekinili zaradi kršenja protikoronskih pravil, so nedavno poročali tudi iz belgijske prestolnice Bruselj. Te orgije, kot so jo poimenovali belgijski mediji, so se med drugim udeležili evroposlanec iz vrst madžarskega Fidesza Jozsef Szajer in več diplomatov.