To je TOP 8 iger za mobilne telefone, ki bodo navdušile še tako zahtevne uporabnike!

24. 12. 2020, 18:00 | Promocijsko sporočilo
To je TOP 8 iger za mobilne telefone, ki bodo navdušile še tako zahtevne uporabnike! (foto: Profimedia) Profimedia

Poznate trgovino s 500 milijoni aktivnih uporabnikov in brez gneče?

To je najhitreje rastoča trgovina z aplikacijami na svetu Huawei AppGallery. V njej boste našli resnično fantastične igre ter številne druge aplikacije logično razporejene v 18 tematskih kategorij. V pomoč pri iskanju pa vam je lahko tudi univerzalni iskalnik Petal Search, ki poleg iger poišče tudi slike, video posnetke, novice in še marsikaj drugega.

Sicer pa so v naboru aplikacij ene najbolj popularnih gotovo igričarske. Igričarska industrija je že za dvakrat presegla velikost filmske in glasbene industrije skupaj, letos pa je zrasla kar za petino.

Promocijsko gradivo

Nekaj odličnih naslovov, ki vas bodo zagotovo posrkali v svoje virtualne svetove, smo za vaše prve korake izbrali kar mi:

Fortnite

Le kdo ne pozna Fortnita? Gre za verjetno najbolj priljubljeno igro v zadnjih letih, zdaj pa jo lahko na svojem telefonu igrate kjer koli ste. Fortnite temelji na večigralski strateški akciji, kjer morate v neizprosnem boju z nasprotniki ostati zadnji preživeli na otoku. Pri tem lahko uberete različne taktike, od neposrednega napada do bolj defenzivnega grajenja utrdb.

Asphalt 9

Ljubitelji bencinskih hlapov, hitrih avtomobilov in širokih avtocest se boste najbolje počutili za volanom igre Asphalt 9. Izberite svoj sanjski avto, »sfrizirajte« njegovo mašino in doživite nepojmljivo hitrost na prečudovitih dirkališčih. Pa ne pozabite se privezati!

World of Tanks

Ste od nekdaj želeli postati general? Zdaj imate priložnost. V priljubljeni igri World of Tanks se skobacajte v železni oklepnik in se na raznolikih bojiščih pomerite proti drugim vojskovodjem. Z zmagami si boste prislužili nagrade za nadgrajevanje svojega tanka in kupovanje novih še večjih in močnejših.

Lords Mobile

Vojski boste poveljevali tudi v igri Lords Mobile. Le da v fantazijsko obarvanem svetu z viteškimi junaki, vilinci, škrati in zmaji. Ustvarite nepremagljive formacije, zgradite veličastno kraljestvo in sklenite zavezništva, ki bodo združila svet. Igra združuje igranje fantazijskih vlog in realno-časovno strategijo ter nudi več načinov.

Promocijsko gradivo

Game of Thrones Beyond the Wall

Ljubitelji fantazije in zmajev zagotovo poznate tudi serijo knjig in televizijsko serijo Igra prestolov. Zdaj imate priložnost, da se na pustolovščini do železnega prestola pridružite Daenerys, Jonu Snowu, Aryji Stark in Tyrionu Lannisterju. Priskočite jim na pomoč preden pride Nočni kralj in v deželo prinese večno zimo.

Dystopia

Še ena odlična strateška igra je Dystopia – Contest of Heroes. Postavljeni v distopičen New York leta 2065 morate ustvariti lasten imperij z zbiranjem futuristične opreme in boji za ozemlje. Rdeča nit igre, ki je bila v razvoju tri leta, so turnirji, v katerih se med seboj pomerijo igralci iz vsega sveta, da bi dosegli naslov najboljšega. Vsako leto pa se odvije tudi prav poseben turnir, ki ga bo gosti irski profesionalni borec mešanih borilnih veščin UFC Conor McGregor. Zdaj imate priložnost, da nekdanjemu prvaku pokažete iz kakšnega testa ste narejeni.

Promocijsko gradivo

Lego Duplo World

Kocke Lego veljajo za najboljšo igračo vseh časov, saj spodbujajo domišljijo in kreativnost. Zdaj pa jih lahko sestavljate tudi v virtualni obliki. Nagrajena mobilna igra Lego Duplo World je z več kot 13 milijoni prenosov priljubljena pri otrocih in njihovih starših, saj je odličen primer uspešnega povezovanja učenja in zabave.

Promocijsko gradivo

Gardenscapes

Za konec pa še simpatična avantura, v kateri prevzamete vlogo skrbnika posestva Austina in morate povrniti slavo nekoč veličastnim vrtovom. Vaša naloga ni lahka, a ji boste z vztrajnim raziskovanjem in uspešnim reševanjem miselnih zagonetk zagotovo kos. Na voljo je več tisoč edinstvenih stopenj različnih težavnosti, kar bo zagotovo navdušilo vse ljubitelje miselnih iger. Igra pa je v trgovini AppGallery tudi vključena v posebno praznično ponudbo, kjer dobite povrnjenih do 20 % od vsakega nakupa znotraj igre.

Promocijsko gradivo

Prazna vreča ne more stati pokonci

Igranje igre lahko precej utrudi in zlakoti človeka, zato vsake toliko nikar ne pozabiti napolniti tudi svojih baterij. Če rabite hiter prigrizek, se obrnite na aplikaciji eHrana ali Wolt, kjer boste našli ogromno dobrot za potešitev lakote, obvezno pa tudi potelovadite. Lahko se odpravite na tek v naravo, ali pa vadbo opravite kar doma. V vsakem primeru vam bodo zelo koristile aplikacije Huawei Zdravje, Home Workout in Polar Flow, ki vsebujejo številne vadbene programe.

Več o trgovini AppGallery poiščite tukaj, dodatne informacije o iskalniku Petal Search pa preberite na tej povezavi.