3 ideje za božična darila, ki bodo vse ženske blazno osrečila

Ideja za darilo

15. 12. 2020, 12:00 | Promocijsko sporočilo
3 ideje za božična darila, ki bodo vse ženske blazno osrečila (foto: Profimedia) Profimedia

Imate vedno težave, kaj podariti vaši partnerici za božič? Bi ji radi z darilom pokazali, da jo razumete in ji narisali največji nasmeh na obraz? Če ste v zvezi z uspešno žensko, je težko poiskati darilo zanjo, saj se nam včasih zdi, da že ima vse, kar potrebuje. Zato smo za vas pripravili nekaj idej, kaj podariti uspešnim ženskam.

IDEJA ZA DARILO #1

Organizirajte romantični večer poln presenečenj kar doma! Potrudite se zanjo in jo razvajajte. Pokažite ji, da veste, da trdo dela in si zasluži počitek. Skuhajte večerjo. Pričarajte vzdušje z nežno svetlobo svečk. Predvajajte ji njeno najljubšo glasbo in jo povabite na ples na domačem plesišču. Privoščite ji masažo, manikuro ali pedikuro. Naj bo to njen večer!

IDEJA ZA DARILO #2

Uspešne ženske se zavedajo, da morajo vedno biti pripravljene na vse, kar jim prinese življenje. Ob vsem tem pa morajo izgledati še urejene. To ni lahka naloga, zato jim tukaj življenje olajšajo pripomočki, kot je Philips Lumea.

Philips Lumea je IPL aparat, ki s pomočjo posebne tehnologije odstrani dlačice kar do 6 mesecev. To pomeni, da bo vaša draga brezskrbno hodila po svetu s popolnoma gladko kožo kar pol leta ter ne bo rabila zapravljati časa in denarja za druge načine odstranjevanja dlak, kot so britje, laserska depilacija ipd. Ima tudi edinstveno zaobljene pametne nastavke, ki se popolnoma prilegajo njenim oblinam in zagotavljajo prilagajanje programov vsakemu posameznemu delu telesa. Ženske so nad Philips Lumeo naravnost navdušene. Priporočajo jo na primer slovenska radijska voditeljica Ivjana Banić, lepotna blogerka in žena Petra Polesa Nika Veger ter znana vplivnica Lepa Afna.

Priporoča ga tudi Eva Centrih, ena izmed najbolj priljubljenih lepotnih in modnih Youtuberk pri nas, ki jo poznamo po kanalu Evina Lepotilnica:
Eva Centrih

IDEJA ZA DARILO #3

Če ima vaša izbranka res že vse, kar potrebuje, ji podarite drugačne vrste darilo. V njenem imenu pomagajte neprofitni organizaciji, ki se bori za cilj, ki vaši dragi pomeni veliko. Če jo skrbi za okolje, donirajte okoljevarstveni organizaciji, ki bo v njenem imenu posadila nekaj dreves. Če je humanitarka, donirajte neprofitni organizaciji, ki dostavlja brezplačne obroke starejšim občanom. Če ima rada otroke, lahko s svojo donacijo omogočite letovanje socialno ogroženim otrokom. S takšnim darilom ji boste pokazali, da jo dobro poznate in da je tudi vam mar za enake stvari kot njej.

Fotografije: profimedia in promocijsko gradivo