Privoščite brbončicam pravo gastro rapsodijo v Opatiji

Naravno, lokalno in ustvarjalno v Liburnia Hotels & Villas

11. 7. 2021, 18:00 | Promocijsko sporočilo

              Privoščite brbončicam pravo gastro rapsodijo v Opatiji (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Gastronomija in turizem imata veliko skupnega, zato je razvoj enega brez drugega nepredstavljiv. Opatija je kot »kraljica turizma« že od nekdaj središče hrvaške gastronomske scene in tudi to poletje prinaša svojo dinamično gurmansko zgodbo.

Raznolikost hrvaške kuhinje lahko raziščete, fantastične specialitete pa odkrijete v hotelih Liburnia Hotels & Villas, kjer so pripravili novo vizijo kulinarike, navdihnjene s tradicijo, inovacijo in najboljšimi sestavinami iz lokalnih družinskih gospodarstev OPG-jev. Za odlično storitev in izpolnitev vaših gastro želja je zadolžen MasterChef Josip Jukić, ki prihaja iz luksuznega hvarskega hotela Elisabeth Palace. Njegove stvaritve lahko poskusite v hotelih Ambasador, Kvarner, Palace Bellevue in Heritage Hotelu Imperial.

Naravno, lokalno in ustvarjalno! Spoštovanje lokalne gastro tradicije in inovacije v receptih potrjujejo najboljše avtohtone sestavine, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. Vrhunsko gostoljubje in kakovostne storitve vas pričakujejo v hotelih Liburnia Hotels & Villas, saj so v tej sezoni pripravili celo vrsto programov skupaj s številnimi poslasticami za vse brbončice. V Lobby Baru hotela Ambasador boste lahko uživali v sushi večerjah, medtem ko boste v restavraciji Cubo doživeli nepozabno fine dining izkušnjo. V Heritage Hotelu Imperial lahko poskusite posebne čaje različnih okusov in domače slaščice. Hotel Kvarner na svoji terasi ponuja edinstveno možnost uživanja v jedi z morsko kuliso v ozadju. Različne vrste belega penečega vina in vrtnični prošek ter sveže stiskane sokove ob zvoku piana v ozadju lahko degustirate na terasi hotela Palace Bellevue, medtem ko lahko v Pool Baru hotela Admiral poskusite različne vrste sirov in pršuta. Domači otoški sir in pršut s kozarcem rdečega ali belega vina ter jedi z žara s pivom vas čakajo v hotelih Ičići, Excelsior in Mediteran z glasbenimi uspešnicami iz 80-ih. Če iščete zabavo, vas v Skippers Baru na plaži v Medveji skupaj z DJ-jem pričakuje pester izbor modernih in tradicionalnih koktajlov ter različnih osvežilnih pijač.

Promocijsko gradivo

Uživajte v edinstvenem sončnem zahodu na terasi enega izmed svojih najljubših hotelov in nagradite brbončice z rapsodijo okusov. Poleg bogate gastronomske ponudbe v LRH veliko vlagajo v varnost in visoke higienske standarde ter je za vse goste zagotovljena tudi možnost PCR- ali antigenskega testa. Brezplačna odpoved najpozneje dva dni pred prihodom potrjuje pomen fleksibilnosti, ki jo v LRH ponujajo svojim gostom, osebje pa je posebej usposobljeno, kako zagotoviti varnost gostov, ne da bi se bilo treba hkrati odpovedati udobju in vrhunskemu gostoljubju.

Pravočasno načrtujte dopust in rezervirajte namestitev že danes. Več o aktivnostih in vsebinah hotela Liburnia Hotels & Villas si oglejte na spletni strani www.liburnia.hr.
Promocijsko gradivo