Samsung predstavil njihova najzmogljivejša pametna telefona doslej

Sedem novih naprav

5. 8. 2020, 19:28 | Prosti čas | Vir: STA

              Galaxy Watch3, Note20, Tab S7 in Buds (foto: Samsung) Samsung

Galaxy Watch3, Note20, Tab S7 in Buds

Južnokorejski Samsung Electronics je na današnjem virtualnem dogodku predstavil sedem novih naprav, med njimi njihova najzmogljivejša pametna telefona doslej Galaxy Note 20 in Note 20 Ultra. Med novostmi so še dva tablična računalnika, pametna zapestna ura, slušalke in prepogljivi telefon.

Serija pametnih telefonov Galaxy Note 20 po navedbah Samsunga vključuje zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Note 20 Ultra je zmogljivejši, čeprav že običajna različica predstavlja najzmogljivejšo serijo Note doslej.

Galaxy Note20 Samsung

Galaxy Note20

Telefona vključujeta pametno pisalo, poznano iz nekaterih prejšnjih generacij, ki pa sedaj po navedbah družbe prinaša več funkcij, med drugim upravljanje s premikanjem roke, v kateri je pisalo. S pisalom je mogoče v telefon vnesti rokopis, ki ga sistem nato samodejno spremeni v digitalno pisavo. Samsung med drugim obljublja tudi učinkovitejše delo s povezanimi napravami.

Serija Note 20 podpira tudi tehnologijo 5G, pri čemer samodejno išče in priporoča omrežja za visoke hitrosti prenosa in zagotavlja stabilna brezžična omrežja z optimizirano latenco za različne storitve za pretakanje vsebin.

Galaxy Note20 Ultra Samsung

Galaxy Note20 Ultra

Med danes predstavljenimi novostmi sta tudi tablična računalnika Galaxy Tab S7 in S7+, pri katerih Samsung izpostavlja zmogljiv procesor, izboljšano zunanjo tipkovnico za priklop in izboljšano pametno pisalo.

Galaxy Buds Live in Tab S7 Samsung

Galaxy Buds Live in Tab S7

Pametna ura Galaxy Watch 3 med drugim vsebuje najbolj razširjen Samsung paket funkcij za dobro počutje, med katerimi je funkcija zaznavanja ravni kisika v krvi, ki omogoča spremljanje nasičenosti s kisikom skozi čas za potrebe športnih dejavnosti in dobrega počutja.

Galaxy Note20 Ultra in Watch3 Samsung

Galaxy Note20 Ultra in Watch3

Samsung je danes predstavil tudi brezžične slušalke Galaxy Buds Live, ki se ponašajo s tremi mikrofoni in enoto za glasovni sprejem ter funkcijo aktivnega odstranjevanja hrupa.

Za novost v segmentu prepogljivih naprav pa je poskrbel s pametnim telefonom Galaxy Z Fold 2, ki po navedbah družbe prinaša pomembne novosti, oblikovane na podlagi povratnih informacij uporabnikov po predstavitvi dosedanjih dveh pametnih telefonov.

Galaxy Z Fold2 Samsung

Galaxy Z Fold2

Seriji Note 20 in Tab S7 bosta na police trgovin prispeli 21. avgusta, vendar ne še v Sloveniji. Datum prihoda na slovenski trg še ni znan.