Spletna trgovina Darila Slovenije predstavlja nov način obdarovanja

Popolnoma brezstično in varno

17. 11. 2020, 09:49 | Promocijsko sporočilo

              Spletna trgovina Darila Slovenije predstavlja nov način obdarovanja (foto: Darila Slovenije) Darila Slovenije

Zahvaljujoč slovenskim proizvajalcem in lokalnim podjetjem so pri spletni trgovini Darila Slovenije skupaj zapisali novo zgodbo obdarovanja. Stkali so vezi med lokalnimi ponudniki in njihov spletno platformo obdarovanja ter tako pričeli z unikatnim in kakovostnim obdarovanjem najbližjih. Obdarovanje, ki poteka popolnoma brezstično in varno do zdravja vseh nas. 

Darilni paketi Darila Slovenije so vnaprej pripravljeni za vsa življenjske in poslovne priložnosti. Popolno darilo izberete hitro, enostavno in iz udobja svojega doma. Vsa darila so skrbno izbrana, prijazna do zdravja ljudi, narave in živali. So steber podpore lokalnemu gospodarstvu, saj so v izbiri le slovenski izdelki priznane kakovosti. V prvi vrsti jim je pomembno, da podpirajo mala, lokalna podjetja, ki bogatijo slovenski trg s svojimi kakovostnimi izdelki.

V spletni trgovini je izbira izjemno raznolika: od kulinaričnih dobrot, kakovostnih vin, pričaranega okusa domačih začimb pa vse do izdelkov za nego telesa in veliko več. Vsako darilo je skrbno zapakirano in poslano po Pošti Slovenije na željen naslov.

Darila Slovenije
Obdarovanje v trenutnih okoliščinah še toliko bolj pomembno

Poleg osebnih priložnosti in obdarovanja družine ter prijateljev, nas trenutna situacija vodi k temu, da s pozitivnimi in trdnimi odnosi okrepimo tudi svoje poslovanje in na ta način izkažemo hvaležnost in spoštovanje, ki ga gojimo do svojih poslovnih partnerjev ter sodelavcev. Zato kot novost nudijo tudi možnost personaliziranega sporočila, s katerim bo vaše darilo še bolj osebno in unikatno.

Ob pravi priložnosti lahko s podarjenim poslovnim darilom povemo več kot tisoč besed. Na ta način izrazimo našo hvaležnost poslovnemu partnerju ali sodelavcu, ki je za nas naredil veliko več kot narekuje narava dela. S tem izkažemo iskren pomen skupnega sodelovanja.

Darila Slovenije

“Zaključek poslovnega leta 2020 bo vsekakor drugačen in zaznamovan s trenutno situacijo, ki nam preprečuje obiskovanje poslovnih partnerjev, poslovnih dogodkov in mreženja. Toda kljub temu smo za vas našli način, da lahko obdarujete zelo kvalitetno in predvsem varno. Z nakupom preko naše spletne trgovine boste obdarili vaše poslovne partnerje z zelo domiselnimi in kvalitetnimi darili, hkrati pa boste podpirali lokalne slovenske proizvajalce, ter pokazali, da vam je mar za razvoj manjših podjetij in za kvaliteto podarjenih daril,” je povedal Bojan Bratkovič, direktor podjetja ABCNAKUP d.o.o., Darila Slovenije.